Nový Zéland

Prodám Mitsubishi Chariot 2000

Mára

Zdravím všechny, mam tu jedno autíčko na prodej 😉

MITSUBISHI CHARIOT GRANDIS 2000, SPZ je

Benzín v automatu 2,359cc
Najeto: 275 500km.
WOF: doplním, nechávám udělat 6.6.2013 novou a jediný co bylo problém prasklý žárovky a jedno světlo něco tam museli objednat, jinak auto naprosto v pořádku
REGO: 22/7/2013

Než jsme ho kupovali nechali jsme ho v servisu celý prověřit jestli je vše v pořádku, mam k tomu papíry kde je vše sepsaný, v servisu makal čech tak nám vše potvrdil že je to v pořádku.
Má klimatizaci, el. okna, el. sklápění zrcátek, jsou dva klíčky, rezerva, rádio na cd, hever, v prosinci jsme kupovali novou baterku takže vše funguje perfektně, 5 míst.
K autu přidám 2 stany, 4 kempinkové židle, startovací kabely, automapa severního ostrova, nějaký talíře, příbory, pánve a hrnce na vaření, rybářský pruty a nějaké vybavení k tomu v hodnotě asi 200NZD.
Auto je zatím v Martinborough v Aucklandu bude od 12.6. po dohodě ho tam můžu dovést i dřív.
Mě osobně auto maximálně vyhovovalo, původně jsme v něm cestovali 4 a auto bylo tak akorát, vešli jsme se tam krásně se všema věcma a auto je velice pohodlné.Nemůžu si stěžovat
Cena: 4000NZD nebo v CZK podle středovýho kurzu ČNB.. (při rychlém jednání nebo při vážném zájmu se můžem na ceně rozumně dohodnout)
Samozřejmě můžu poslat víc fotek a na cokoli se můžete zeptat.

Mail: mi****@****am.cz
Mobil: 02108137480
Mára

Zkušenosti čtenářů

Mára
Mára

SLEVA 3800NZD (ONO) nebo ekvivalent v czk..

Pokud se vám auto líbí navrhněte vlastní cenu, nějak se můžem domluvit 😉

Mára

Teď jsem si všiml že tam není vidět spz nevím proč tak ji tu doplňuji.. BJL988

Mára

WOF: 12/2013
Zdárně udělaná kontrola auta a může se jezdit až do prosince úplně v pohodě 😉

Mára

3500 NZD nebo nabídněte sami.. 😉

Mára

2900NZD nebo nabídněte sami vaší cenu 😉

Mára

SLEVA 2500 NZD