Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Prodam hotovost 3 000,- Mexické peso MXN, za stred.
petr
Prodam hotovost 3 000,- Mexické peso MXN, za stred ; zustatek z dovolene.
Zkušenosti čtenářů
eva
Ahoj, máš to ještě? Máme zájem. Jedeme v únoru a myslím, bude se nám to hodit.
eva
to jsem ještě já, nějak jsem popletla maila, tak odpovídej prosím na tohle. Máme zájem o ty peníze. 🙂 Eva
petr
eva:
peso jeste mam muzu predate, ale nevim kdy a kde se to bude hodit, zalezi odkud jste…
Lena
Ahoj, zůstaly ti ještě peníze k dispozici? Měla bych zájem.
petr
Lena:
peso jeste mam muzu predat, ale nevim kdy a kde se to bude hodit, zalezi odkud jste…
petr
…tak jsem mel, dve zajemkyne, hmm, zadna se uz neozvala, tak nevim,…
Emma
Dobrý den, jsem s Třince a měla bych zájem, pokud by jste navrhl výhodnější kurz než střed. Případně k převzetí může dojít v Ostravě, Frýdku-Místku a v městech poblíž.
petr
Emma:
dobry den, dnesni stred je 1,635. jaky kurs byste nabidla? diky predem za info
petr
Emma:
mohu predate dnes nebo zitra ve zline, pak pojedu do cech
Emma
Dobrý den, Zlín je bohužel příliš z ruky. Odvolávám svůj zájem.
petr
Emma:
diky za info, tak ze pesos jsou stale k mani, mohu predat v praze nebo plzni dle domluvy
Dobrý den, Petře, jestli pesa ještě jsou a vy jste v ČR, a můžeme předat v Praze, tak je beru. Napište mi prosím mail kdy a kde se vám hodí si je předat.
Pelichovský Miroslav
Dobrý den. Máte ještě mexická pesa na prodej?
petr
Pelichovský Miroslav:
omlouvam se za pozdni odpoved, byl jsem dlouho mimo cr, MXN jeste mam. prodavam za stred
Čihák
Máte ještě pesos. Jsem z Prahy. Díky za odpověď
petr
Čihák:
omlouvam se za pozdni odpoved, byl jsem dlouho mimo cr, MXN jeste mam. prodavam za stred
Alzbeta
petr:
Dobry den,
mate jeste pesos?
Barbara
Dobrý den mám kolumbijskou bankovku 2mil pesos. Bydlím v Ostravě, zkouším jestli má někdo zájem, protože směnit je to asi nemožné.
Děkuji B.)
Ahoj, máš to ještě? Máme zájem. Jedeme v únoru a myslím, bude se nám to hodit.
to jsem ještě já, nějak jsem popletla maila, tak odpovídej prosím na tohle. Máme zájem o ty peníze. 🙂 Eva
peso jeste mam muzu predate, ale nevim kdy a kde se to bude hodit, zalezi odkud jste…
Ahoj, zůstaly ti ještě peníze k dispozici? Měla bych zájem.
peso jeste mam muzu predat, ale nevim kdy a kde se to bude hodit, zalezi odkud jste…
…tak jsem mel, dve zajemkyne, hmm, zadna se uz neozvala, tak nevim,…
Dobrý den, jsem s Třince a měla bych zájem, pokud by jste navrhl výhodnější kurz než střed. Případně k převzetí může dojít v Ostravě, Frýdku-Místku a v městech poblíž.
dobry den, dnesni stred je 1,635. jaky kurs byste nabidla? diky predem za info
mohu predate dnes nebo zitra ve zline, pak pojedu do cech
Dobrý den, Zlín je bohužel příliš z ruky. Odvolávám svůj zájem.
diky za info, tak ze pesos jsou stale k mani, mohu predat v praze nebo plzni dle domluvy
Dobrý den, Petře, jestli pesa ještě jsou a vy jste v ČR, a můžeme předat v Praze, tak je beru. Napište mi prosím mail kdy a kde se vám hodí si je předat.
Dobrý den. Máte ještě mexická pesa na prodej?
Máte ještě pesos. Jsem z Prahy. Díky za odpověď
Dobry den,
mate jeste pesos?
Dobrý den mám kolumbijskou bankovku 2mil pesos. Bydlím v Ostravě, zkouším jestli má někdo zájem, protože směnit je to asi nemožné.
Děkuji B.)
Za kolik?
Tip měsíce: Turecko
Top 10 míst v Istanbulu
Úchvatná krajina Kappadokie: skály tu připomínají obří údy
Zvláštní jezera v turecké střední Anatolii: Nar, Meke, Çıralı obruk
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Tablas de Daimiel, poklad španělských mokřadů a ráj pro milovníky přírody
Německo slaví 35 let od pádu Berlínské zdi: Obnovená místa čekají na objevení, 2. část
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou
Vybavení na cesty
FOTOOBRAZ Z CEST
Vytvoř si ten svůj na Tiskařík.cz
PLECHÁČEK S FOTKAMI Z CEST
Vytvoři si svůj smaltovaný plecháček na Tiskařík.cz
ZÁŽITKY Z CEST NA HRNKU
Vytvoř si keramický foto-hrnek na Tiskařík.cz
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru