Spolucestování Evropa

PRázdniny 2014- hory

Kaca

Ahoj,
léto se blíží a tak pomalu začínám plánovat co podniku a sháním k sobě fajn lidi..

Chci cestovat nízkonákladově (možno i stopem, zkušenosti mám) s batohem na zádech a hlavně za přírodou ..

Mám pár nápadů.. ráda bych je v budoucnu zrealizovala všechny..ale teď o prázdninách snad jeden z nich..

1) Korsika – GR20, celkové poznání ostrova ..(měsíc)
2) Tour de Mont Blanc (cca 3 týdny)
3)Švýcarsko – hory
4) Cestování stopem po Španělsku

V kuse budu mít volný měsíc(možná ještě týden navíc).. Tak kdyby vás něco z mých plánů zaujalo a chtěli se přidat.. napište a určo se domluvíme..

Mimo jiné budu nucena(kvůlu práci/brigádě zůstat tři týdny doma, pracovat ale budu jen víkendy.. a po až pátek volno, tak bych ráda podnikala nějaké menší výlety – Triglav, Traunsee, Fatra.. atd..

Ráda poznám stejně zaměřené lidi, mám trochu pocit, že okolo mě jich je málo…

Kačka, 21
email: ce***********************@***il.com

Zkušenosti čtenářů

Michal Ročňák

Ahoj máme o prázdninách stejný cíl. Chtěl bych taky uskutečnit nějakou expedici do hor.
Hodně mě láká ten Mont Blanc nebo nějaký podobný vrchol ve stejném duchu.
A touto cestou bych chtěl najít nějaké ochotné lidičky tohle to zorganizovat.

Budu se těšit na odpověď
z pozdravem Michal, 20

Tomáš

Ahoj Kato.Takovou cestovatelku znám jenom jednu a to je moje kámoška která je zrovna na Novým Zélandu a ,už jsem skoro ani nevěřil ,že takový slečny jsou co rádi poznávaj jinou krajinu alidičky . Já bych byl pro ten trip ve ŠP ale jsem i pro Korsiku . pokud už nemáš moc lidí tak se mi klidně ozvi budu moc rád když něco s toho vyjde 🙂

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: