Západní a jižní Evropa

Práce na farmě Anglie/ Skotsko 2013

Tess

Zdravím 🙂
Uvažujeme s přítelem, že bysme chtěli tyto prázdniny vycestovat za prací do Británie. Konkrétně na nějakou rodinnou farmu. Plánujeme tak na 6 týdnů a pak pár dní cestování. Scháníme lidi, co by se přidali, protože čím nás bude víc, tim líp 🙂
Jestli máte někdo nějaké zkušenosti, budu ráda, když se podělíte 🙂

Zkušenosti čtenářů

Lenka Kobzíková

Ahoj! Taky jsem o tom dost uvažovala, dostala se mi do rukou nabídka – east seaton farm

Katka
Lenka Kobzíková:

Ahoj,ráda bych jela co nejdříve,farmy začínají většinou v květnu a déle.Ta farma east seaton farm je celkem velká.:) taky bych se radši s někým spojila,než odlítala sama.

Petr
Katka:

Ahoj 🙂 Na červenec, srpen plánuji nějakou farmu v zahraničí, je celkem jedno kde. Kdyby chtěl někdo spolucestovat, bylo by to super :)Zkušenosti mám akorát z hor, na farmě jsem zatím nebyl. Je mi 24. Tak zatím 😉

Kolja Ivachnjuk
Petr:

Taky bych jel ihned nekam na farmu, volejte nebo napište. KOLJA 777685027

Kolja Ivachnjuk
Petr:

Taky bych jel ihned nekam na farmu, volejte nebo napište. KOLJA 777685027

Zuzana
Petr:

Ahoj,

Sice je pozdě, ale kdyb někdo vyrazel tento týden nebo příští někam do UK, rada by jsem se připojila. Moje telefonní cislo je 777 930 323

Roman
Lenka Kobzíková:

Ahoj,

Hele, už jsme tam poslali dotazníky, i emaily, neměla bys na tu farmu telefoní číslo?

Mockrát děkuju 🙂

Roman

Monika

Ahojki taky s pritelem uz delši dobu uvažujem o praci na nejake farme.Jenže s cestovanim za praci jeste ani jeden nemame zkušenosti takže kdyby jsme se k nekomu mohli připojit bylo by to moc fajn 😀
Přece jen čim vic lidi tim větši zažitky 😀 😀 😀

Monika

Ahojki taky s pritelem uz delši dobu uvažujem o praci na nejake farme.Jenže s cestovanim za praci jeste ani jeden nemame zkušenosti takže kdyby jsme se k nekomu mohli připojit bylo by to moc fajn 😀
Přece jen čim vic lidi tim větši zažitky 😀 😀 😀

Dyna

Akorat vemte v potaz ze cim vic lidi, tim mensi je sance ze job dostanete…Good luck

Josef Grosman

Také zdravím,
s přítelkyní letos plánujeme úplně to samé, ale ani jeden z nás nemá s podobným cestováním žádné zkušenosti takže bysme byli rádi kdyby byla možnost se k někomu připojit. Chci se jen zeptat o jakou se jedná farmu a v jaké lokalitě Rádi se k vám přidáme pokud je ještě možnost 🙂 Ale musím ještě zdůraznit, že oba studujeme a mně semestr končí začátkem července 🙂 prosím o info ať v případě neúspěchu mohu shánět jinde. děkuji 🙂

Juraj

Zdravim
S priatelkou tiez rozmyslame ze by sme sli niekam do zahranicia za neakou pracou keby bolo viacej ludi cestovat sme vela cestovali po zahranici ale este nie niekam za pracou tak ak ma niekto neaku moznost tak sa ozvi dikes cau

Lída

Ahojky,

s přítelem chceme odletět na celou sezónu někam na farmu do Skotska.

Kdo máte zkušenosti s hledáním kontaktů?

Pavel

Ahoj, nechce jet někdo hned od května na farmu?:)

Lucka

Ahoj, chteli bychom s kamoskou odjet na farmu do Anglie, prosim mate s tim nekdo zkusenosti, popripade se k vam muzeme pripojit 🙂 Prosim piste.

Lucie

Ahoj, jsme skupina tří studentů, dvě holky a jeden kluk. Máme v plánu být na farmě od začátku července cca do půlky srpna. Vyrazili by jsme nejraději koncem června, ale přizpůsobíme se. Pokud někdo máte ověřenou farmu (zatím nic nemáme 🙁 ) a hledáte společníky, určitě napište na maila! Je******@****am.cz 🙂

P.S. – pokud máte rádi pivo, postapo/airsft, fantasy nebo rock/metal, budeme si určitě rozumnět ^.^

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: