Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, Pobaltí červenec 2011, odjezd nejlépe 4.7., ale může být o den dva později. Autem, se psem a pokud máš i ruské vízum tak je zajištěné ubytování v Moskvě. To bych ráda spojila i s Petrohradem. Cesta zpět opět přes Pobaltí.
Zkušenosti čtenářů
Jurin
Ahoj,
my jedeme 2 s kamaradem autem, ale odjizdime uz v patek 1.7. Vizum do Ruska nemame a asi uz ani neni realne ho ted vyridit.
Sandra
Jurin:
A co se potkat alespoň cestou? Máte nějaký itinerář cesty? Jako zastávky na zajímavých místech a nějaké tipy na kempy a tak…
S.
Pavla
Daruji za poštovné funglovku průvodce JOTA Pobaltí. Dejte si raději místo Moskvy Kaliningrad po Kurské Kose a víc času pro Petrohrad.
borek
cau, taky s pritelkyni jedem autem timhle smerem po 4.7. nebylo by marne vysdilet tipy, zkusenosti a doporuceni. Jako vzdy nechavam vse na nahodu, ale rozhodne se radi na ceste potkame. Dejte vedet, treba na mail.
borek
borek:
a muj mail
Jarda
Ahoj
shodou okolností já s kamarádkou vyjíždíme do Pobaltí 2. 7., tak kdyby jste měli zájem se tam někde potkat, tak se ozvěte
S trochou nadsázky : Pobaltí mi připadá daleko víc zajímavější, než Petrohrad… A když ne, tak mi přijde škoda Pobaltím „jen projet“…
P.S.: Bacha na Rigu! Je to skutečně Paříž Pobaltí – Draho !!!
Abade
Pobalti je úžasné. Cenově přijatelné až na Estonsko, kde loni v unoru zavedli Euro a tak sly ceny nahoru. Da se levne cestovat a pritom navstivit spoustu mist. Stopovani je tam naprosto skvele a litevske vlaky jsou cenove o trochu levnejsi nez CD. Lotyšsko taktez. Estonsko nevim. tam sem vlakem nejel. Jinak z Waršavy do St. Peterburgu jezdi autobusove linky spolecnosti Luxexpres, ktera zastavuje v Kaunasu, Vilniusu, Rize a Tallinu. Kdyz si nevyberete autobus ve „spicce“, da se jet za babku. Ceny se meni i podle toho jaky je den. Ja jel z warsavy do vilniusu za 14Eur. A to se da poridit i levnejc…
Ahoj,
my jedeme 2 s kamaradem autem, ale odjizdime uz v patek 1.7. Vizum do Ruska nemame a asi uz ani neni realne ho ted vyridit.
A co se potkat alespoň cestou? Máte nějaký itinerář cesty? Jako zastávky na zajímavých místech a nějaké tipy na kempy a tak…
S.
Daruji za poštovné funglovku průvodce JOTA Pobaltí. Dejte si raději místo Moskvy Kaliningrad po Kurské Kose a víc času pro Petrohrad.
cau, taky s pritelkyni jedem autem timhle smerem po 4.7. nebylo by marne vysdilet tipy, zkusenosti a doporuceni. Jako vzdy nechavam vse na nahodu, ale rozhodne se radi na ceste potkame. Dejte vedet, treba na mail.
a muj mail
Ahoj
shodou okolností já s kamarádkou vyjíždíme do Pobaltí 2. 7., tak kdyby jste měli zájem se tam někde potkat, tak se ozvěte
S trochou nadsázky : Pobaltí mi připadá daleko víc zajímavější, než Petrohrad… A když ne, tak mi přijde škoda Pobaltím „jen projet“…
P.S.: Bacha na Rigu! Je to skutečně Paříž Pobaltí – Draho !!!
Pobalti je úžasné. Cenově přijatelné až na Estonsko, kde loni v unoru zavedli Euro a tak sly ceny nahoru. Da se levne cestovat a pritom navstivit spoustu mist. Stopovani je tam naprosto skvele a litevske vlaky jsou cenove o trochu levnejsi nez CD. Lotyšsko taktez. Estonsko nevim. tam sem vlakem nejel. Jinak z Waršavy do St. Peterburgu jezdi autobusove linky spolecnosti Luxexpres, ktera zastavuje v Kaunasu, Vilniusu, Rize a Tallinu. Kdyz si nevyberete autobus ve „spicce“, da se jet za babku. Ceny se meni i podle toho jaky je den. Ja jel z warsavy do vilniusu za 14Eur. A to se da poridit i levnejc…
Tip měsíce: Turecko
Top 10 míst v Istanbulu
Úchvatná krajina Kappadokie: skály tu připomínají obří údy
Zvláštní jezera v turecké střední Anatolii: Nar, Meke, Çıralı obruk
Knižní tipy
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou
Nové články
Mentawajci ze Siberutu
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Bilbao, hrdé město hrdých Basků
Vybavení na cesty
ČASOPIS TRAVEL LIFE
Fotoreportáž Vojty Vlka ze Siberutu
ZÁŽITKY Z CEST NA HRNKU
Vytvoř si keramický foto-hrnek na Tiskařík.cz
JOLANA SEDLÁČKOVÁ
Proč je Indie je vysokou školou cestování?
JAK PROJET
Divoký východ Kuby na kole?