Zdravim cestovatele! Nechysta se nekdo v listopadu na Bali? Shanim nejakeho partaka na cca 2 tydny. Predbezny plan-projet nejake okolni ostruvky,vylety na lodi s potapenim,procestovat Javu. Pak z Jakarty poletim na Sulawesi. Nema nekdo podobny plan??? Fajn den 😉 Sarka
Ahoj, docela odvážný plán pouze na 2 týdny….zbylo mi zapomenuto v kapse 150.000, můžeme směnit ;-). My jsme byli 2012 Java- Ujung Kulon, Flores, Bali, Gili Air, 3 týdny a bylo to dost náročné a rozhodně jsme nestihli zdaleka vše.
Cao Venturooo :),do Asie jedu cestovat na cca mesic a pul az dva.. Na Bali a okoli se chci zdrzet 10 dni max 2 tydny. Na tuhle dobu shanim nekoho,kdo ma podobne plany..pak chci jet na Sulawesi,ale pokud bude hodne destivo,tak se presunu nekam jinam,treba Kambodza,to se uvidi. 😉 tak pisni jestli budes menit 😀
Ahoj, docela odvážný plán pouze na 2 týdny….zbylo mi zapomenuto v kapse 150.000, můžeme směnit ;-). My jsme byli 2012 Java- Ujung Kulon, Flores, Bali, Gili Air, 3 týdny a bylo to dost náročné a rozhodně jsme nestihli zdaleka vše.