Ahoj všichni, 11. března letíme s přítelem na Srí Lanku a hledáme někoho kdo by se s námi případně podělil o dopravné na nějaké výlety. Ubytováni budeme na jihu, v Unawatuně, popřídě pár dní v Mirisse.
Domů poletíme 29.března, mezitím ještě chceme na cca 4 noci zaletět na Maledivy, tak kdyby se někdo chtěl přidat…
Dejte vědět, určitě bude lepší vyrážet ve více lidech, než platit za dopravu sám.
Ahoj, s pritelkyni letime 12-27.3 Na Sri Lance jsem byl 3x, muzu se tedy podelit o info a spolecne neco podniknout 🙂 lu***@*******gi.com
ahoj lkaš my s kamoškou letime 11.3. na Srilankuvedel by si nam poradit trasu
ahoj Martina aj ja s kamoškou letim 11.3. y BA s flydubai….ak maš zaujem napiš na mail he****@**et.sk
Ahoj. Už jsem na Srí Lance, ale zatím ve vnitrozemí. Cca. 9. bych se mohl dosta někam do Tangalle. Na výlet to už potom nevidim, ale mohli bychom někde dát Tigera ( pivo ), kdyby byla chuť. Mám v plánu i Mirissu. Kdyžtak mail ja********@***il.com
Ahoj, jedu na Sri Lanku sama 17.3., zpatky 29.3., na prvnich zatim 5 dni se budu zdrzovat v hostelu v Mirisse, pak se uvidi, ale rada bych do hor, asi Ella, pak Nuwara Eliya a pak nejak zpatky pres Kandy na letiste. Kdyby se nekdo chtel pridat, obzvlast na nejaky treky v tech horach, kde se budu pohybovat asi okolo 25.3., dejte vedet na mail ma*************@***oo.com . Vy ostatni si to tam uzijte 🙂
Zdravím vás, s přítelem priletime 16.3. a odletame také 29.3.. Pokud budete chtit, napiste, radi se s nekym sejdeme, popr. podelime o naklady. he***********@***il.com