Indie, Srí Lanka, Nepál a Bangladéš

Parťáci na cestování po Srí Lance březen 2016

Martina

Ahoj všichni, 11. března letíme s přítelem na Srí Lanku a hledáme někoho kdo by se s námi případně podělil o dopravné na nějaké výlety. Ubytováni budeme na jihu, v Unawatuně, popřídě pár dní v Mirisse.
Domů poletíme 29.března, mezitím ještě chceme na cca 4 noci zaletět na Maledivy, tak kdyby se někdo chtěl přidat…
Dejte vědět, určitě bude lepší vyrážet ve více lidech, než platit za dopravu sám.

Zkušenosti čtenářů

Adéla

Zdravím vás, s přítelem priletime 16.3. a odletame také 29.3.. Pokud budete chtit, napiste, radi se s nekym sejdeme, popr. podelime o naklady. he***********@***il.com

Lukáš

Ahoj, s pritelkyni letime 12-27.3 Na Sri Lance jsem byl 3x, muzu se tedy podelit o info a spolecne neco podniknout 🙂 lu***@*******gi.com

henka
Lukáš:

ahoj lkaš my s kamoškou letime 11.3. na Srilankuvedel by si nam poradit trasu

henka

ahoj Martina aj ja s kamoškou letim 11.3. y BA s flydubai….ak maš zaujem napiš na mail he****@**et.sk

Honza M.

Ahoj. Už jsem na Srí Lance, ale zatím ve vnitrozemí. Cca. 9. bych se mohl dosta někam do Tangalle. Na výlet to už potom nevidim, ale mohli bychom někde dát Tigera ( pivo ), kdyby byla chuť. Mám v plánu i Mirissu. Kdyžtak mail ja********@***il.com

Marketa

Ahoj, jedu na Sri Lanku sama 17.3., zpatky 29.3., na prvnich zatim 5 dni se budu zdrzovat v hostelu v Mirisse, pak se uvidi, ale rada bych do hor, asi Ella, pak Nuwara Eliya a pak nejak zpatky pres Kandy na letiste. Kdyby se nekdo chtel pridat, obzvlast na nejaky treky v tech horach, kde se budu pohybovat asi okolo 25.3., dejte vedet na mail ma*************@***oo.com . Vy ostatni si to tam uzijte 🙂

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: