Ahoj. Letíme s přítelem 5.4. na Srí Lanku na 12 dní. Nechtěl by se někdo přidat? 🙂
My letíme 30.3. na 18 dní. Třeba se tam všichni někde potkáme 🙂
Ahoj všichni, tak Janču trošku opravím, odlítáme nakonec 09.04., takže pokud na Srí Lance někdo budete, rádi se s Vámi srazíme, pokecáme, popijem nebo někam zajdem, případně můžeme spolucestovat, my chce rozdělit dovču na půl, tzn. ca. půlka válení na plážích, nejspíš Unawatuna, Mirissa, zkrátka někde okolo Gale a půl by měla být poznávací tj. Adamova hora, sloní sirotčinec Pinnewala, čaj. plantáže, Sigiriya, Dambulla ap., moc se těšíme
Původně jsem to takhle taky plánovala, ale když jsem pak koupila průvodce, napsala si, co všechno chci vidět… nakonec nám na to válení zase tolik času nezbyde. 🙂 Ale chtěla jsem se zeptat… Nemáte nějaké informace o tom, jak to tam funguje na ten jejich Nový rok? Trochu mě to děsí. Třeba jak je to s dopravou a jestli vůbec seženeme ubytování těsně před tím a tak. Žádné rezervace se mi dělat nechce.
rozumím, taky bych toho chtěl vidět hodně, ale pláž je u mě podmnínka, chci taky trošku relaxu, na ten jejich Nový rok to bude na levačku s dopravou, ale ubytko snad seženeme v pohodě, však uvidíme, žádnej stres 😀
Ahoj,
ja s bratom priletíme 4.4. Takže kľudne sa môžme napojiť. Keď tak na email ti*****@***il.com. I.
Právě jsme se vrátili ze Srí Lanky a já slibil našemu řidiči, že dám kontakt dál k dispozici. Jmenuje se Chathuranga Madumal a je to úžasnej společník, průvodce a kamarád. Mladý 28-letý muž, buddhista s výbornou angličtinou. Jezdí bezpečně a má prostorné auto s klimatizací. Vytrhl nám trn z paty, když nejel internet, nemohli jsme bookovat ubytko a v Elle bylo všude plno (turisti zde poslední 2 noci spali v autech). Naštěstí Malův strejda tam měl známou a ta nám poskytla přístřeší.
Kdyžtak se odkažte na Janu a Jana z české republiky.
Kontakt je:
Chathuranga Madumal
mobil: +94772835187
email: ch*****************@***oo.com
Mal je z Kandy, ale přijede pro Vás či Vás odveze kamkoli po ostrově, stačí mu dát vědět předem.
Pokud ho potkáte tak ho moc pozdravujte (že se nám moc stýská).
Jan a Jana
Poradíte prosím jak je to se sháněním ubytování přímo na místě v měsíci březnu? Je plno a je lepší si ubytování zařídit předem nebo je březen na ubytování pohodový měsíc a není problém najít ubytování na místě. Chceme spíš hotel .
Ahoj, já tam byla na 3 týdny začátkem ledna a žádný problém s ubytováním nebyl. Všude se stačí zeptat, ríct svojí cenu, představu a už tě někam dovezou, dovedou. Všichni jsou velice ochotní. Guesthousů a hotelů je všude dost. Záleží jaký standard vyhledáváš. Nám stačil guesthaus 1000-2000 rupek/noc/2os.
Ahoj, děkujeme za kontakt na řidiče.
Prosím, mohla bych se zeptat, jak se asi pohybuje cenově? Kolik jste zaplatili za taxi, a případně za hotely?
Děkuji, M.
Vzhledem k tomu, ze to uz bude konec sezony tak bych se toho vubec nebal a rozhodne predem nic neplatil… my tam byli ted v unoru a nikdy nebyl problem neco sehnat.
Ahoj, my odlétáme 12.4. na 10 dní.
Pojedeme „klasický okruh“ (bez Anuradhapury), 6 dní cestování plus poslední 3 dny válení na pláži), máme už domluvené auto s řidičem. Jsme dva, nechce te se někdo přidat?
M.
Ahoj Maruško, škoda, že letíte o tři dny později než my, protože budeme neustále před Vámi, ale budeme se pak cca. 4-5dní válet někde u Gale na plážích, tak můžete dojet, budeme buď v Mirissa beach, Hikaduwě, Unawatuně, nebo kde se nám bude líbit, emailem Ti kdyžtak pošlu číslo, kolik Vás výjde řidič pro dva na 12 dní s ubytkem, jen tak pro zajímavost?
Ahoj Zdenku,
my chceme stejně vynechat Anuradhapuru, tak co kdybysme se za Vámi po těch třech dnech přidali?
Můžeš mi prosím napsat na ms********@****am.cz, jaký máte plán cesty, že bysme to nějak skloubili? Pokud byste teda samozřejmě měli zájem… (řidič se mi nějak přestal ozývat, tak nevím, jestli s ním můžeme počítat)
Díky, M.
Ahojky,mate nekdo zkusenost Sri Lanka v kvetnu? (prvni polovina)Zvazujeme odlet kolem 1.5., cca 14dni, i kdyz pocasi uz zrejme nebude idealni..Hedvika
ahoj Hedviko, pokud budete v kvetnu na SL a chcete zamirit na plaze, jedte do Trincomalle na vychodni pobrezi, prave v kvetnu je tam krasne a uzijete si slunicka..Naopak na jihozapade a zapade pocasi bude jiz trochu horsi…Ale urcite si uziveje SL super, je to krasna zeme. V kvetnu tam uz vyrazim po treti 🙂 Tak fajn pobyt. T.
Ahoj,
já letím s přítelkyní 7.4. Kam máte namířeno…? Odkud jste?