Indie, Srí Lanka, Nepál a Bangladéš

Odlet Srí Lanka 5.4.2013

Jana Čechová

Ahoj. Letíme s přítelem 5.4. na Srí Lanku na 12 dní. Nechtěl by se někdo přidat? 🙂

Zkušenosti čtenářů

Jirka

Ahoj,
já letím s přítelkyní 7.4. Kam máte namířeno…? Odkud jste?

Kačka

My letíme 30.3. na 18 dní. Třeba se tam všichni někde potkáme 🙂

Zdeněk
Kačka:

Ahoj všichni, tak Janču trošku opravím, odlítáme nakonec 09.04., takže pokud na Srí Lance někdo budete, rádi se s Vámi srazíme, pokecáme, popijem nebo někam zajdem, případně můžeme spolucestovat, my chce rozdělit dovču na půl, tzn. ca. půlka válení na plážích, nejspíš Unawatuna, Mirissa, zkrátka někde okolo Gale a půl by měla být poznávací tj. Adamova hora, sloní sirotčinec Pinnewala, čaj. plantáže, Sigiriya, Dambulla ap., moc se těšíme

Kačka
Zdeněk:

Původně jsem to takhle taky plánovala, ale když jsem pak koupila průvodce, napsala si, co všechno chci vidět… nakonec nám na to válení zase tolik času nezbyde. 🙂 Ale chtěla jsem se zeptat… Nemáte nějaké informace o tom, jak to tam funguje na ten jejich Nový rok? Trochu mě to děsí. Třeba jak je to s dopravou a jestli vůbec seženeme ubytování těsně před tím a tak. Žádné rezervace se mi dělat nechce.

Zdeněk
Kačka:

rozumím, taky bych toho chtěl vidět hodně, ale pláž je u mě podmnínka, chci taky trošku relaxu, na ten jejich Nový rok to bude na levačku s dopravou, ale ubytko snad seženeme v pohodě, však uvidíme, žádnej stres 😀

Igor
Kačka:

Ahoj,

ja s bratom priletíme 4.4. Takže kľudne sa môžme napojiť. Keď tak na email ti*****@***il.com. I.

Jan Ištvánek

Právě jsme se vrátili ze Srí Lanky a já slibil našemu řidiči, že dám kontakt dál k dispozici. Jmenuje se Chathuranga Madumal a je to úžasnej společník, průvodce a kamarád. Mladý 28-letý muž, buddhista s výbornou angličtinou. Jezdí bezpečně a má prostorné auto s klimatizací. Vytrhl nám trn z paty, když nejel internet, nemohli jsme bookovat ubytko a v Elle bylo všude plno (turisti zde poslední 2 noci spali v autech). Naštěstí Malův strejda tam měl známou a ta nám poskytla přístřeší.
Kdyžtak se odkažte na Janu a Jana z české republiky.
Kontakt je:
Chathuranga Madumal
mobil: +94772835187
email: ch*****************@***oo.com

Mal je z Kandy, ale přijede pro Vás či Vás odveze kamkoli po ostrově, stačí mu dát vědět předem.
Pokud ho potkáte tak ho moc pozdravujte (že se nám moc stýská).
Jan a Jana

Petr
Jan Ištvánek:

Poradíte prosím jak je to se sháněním ubytování přímo na místě v měsíci březnu? Je plno a je lepší si ubytování zařídit předem nebo je březen na ubytování pohodový měsíc a není problém najít ubytování na místě. Chceme spíš hotel .

Míša
Petr:

Ahoj, já tam byla na 3 týdny začátkem ledna a žádný problém s ubytováním nebyl. Všude se stačí zeptat, ríct svojí cenu, představu a už tě někam dovezou, dovedou. Všichni jsou velice ochotní. Guesthousů a hotelů je všude dost. Záleží jaký standard vyhledáváš. Nám stačil guesthaus 1000-2000 rupek/noc/2os.

Marie
Jan Ištvánek:

Ahoj, děkujeme za kontakt na řidiče.
Prosím, mohla bych se zeptat, jak se asi pohybuje cenově? Kolik jste zaplatili za taxi, a případně za hotely?

Děkuji, M.

Roman S.

Vzhledem k tomu, ze to uz bude konec sezony tak bych se toho vubec nebal a rozhodne predem nic neplatil… my tam byli ted v unoru a nikdy nebyl problem neco sehnat.

Marush

Ahoj, my odlétáme 12.4. na 10 dní.
Pojedeme „klasický okruh“ (bez Anuradhapury), 6 dní cestování plus poslední 3 dny válení na pláži), máme už domluvené auto s řidičem. Jsme dva, nechce te se někdo přidat?

M.

Zdeněk
Marush:

Ahoj Maruško, škoda, že letíte o tři dny později než my, protože budeme neustále před Vámi, ale budeme se pak cca. 4-5dní válet někde u Gale na plážích, tak můžete dojet, budeme buď v Mirissa beach, Hikaduwě, Unawatuně, nebo kde se nám bude líbit, emailem Ti kdyžtak pošlu číslo, kolik Vás výjde řidič pro dva na 12 dní s ubytkem, jen tak pro zajímavost?

Marush
Zdeněk:

Ahoj Zdenku,

my chceme stejně vynechat Anuradhapuru, tak co kdybysme se za Vámi po těch třech dnech přidali?
Můžeš mi prosím napsat na ms********@****am.cz, jaký máte plán cesty, že bysme to nějak skloubili? Pokud byste teda samozřejmě měli zájem… (řidič se mi nějak přestal ozývat, tak nevím, jestli s ním můžeme počítat)

Díky, M.

hedvika

Ahojky,mate nekdo zkusenost Sri Lanka v kvetnu? (prvni polovina)Zvazujeme odlet kolem 1.5., cca 14dni, i kdyz pocasi uz zrejme nebude idealni..Hedvika

Tomm
hedvika:

ahoj Hedviko, pokud budete v kvetnu na SL a chcete zamirit na plaze, jedte do Trincomalle na vychodni pobrezi, prave v kvetnu je tam krasne a uzijete si slunicka..Naopak na jihozapade a zapade pocasi bude jiz trochu horsi…Ale urcite si uziveje SL super, je to krasna zeme. V kvetnu tam uz vyrazim po treti 🙂 Tak fajn pobyt. T.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: