Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Zdravím, neletí náhodou někdo 19.8.2012 s Číňanama do Aucklandu?
Zkušenosti čtenářů
Mirek
Ja bych klidne letel, ale nevim jeslti by mne tam pustili. Letel jsem tam 24.5.2012 s Korean a pri prestupu v Korei me odchitili a nepovolili mi prestoupit. Duvod mi nerekli a prachy v cudu. Letel sem se synem. Vsechno sme meli v poradku, duvod nam nerekli a nepustili nas, nic jsem nenadelal prachy v cudu. Jinak bych klidne letel, ale bojim se ze me tam zase nepusti a duvod mi stejne nereknou. dystak napis na email, kudy letis ty, mk**@****am.cz
Ja bych klidne letel, ale nevim jeslti by mne tam pustili. Letel jsem tam 24.5.2012 s Korean a pri prestupu v Korei me odchitili a nepovolili mi prestoupit. Duvod mi nerekli a prachy v cudu. Letel sem se synem. Vsechno sme meli v poradku, duvod nam nerekli a nepustili nas, nic jsem nenadelal prachy v cudu. Jinak bych klidne letel, ale bojim se ze me tam zase nepusti a duvod mi stejne nereknou. dystak napis na email, kudy letis ty, mk**@****am.cz