Nový Zéland

Nový Zéland-práce od září 2013

Kika

Ahoj,
v září 2013 se s kamarádkou chystáme na Zéland s working holiday vízy. Pokud někdo plánuje vyrazit ve stejnou dobu, s radostí uvítáme spoluvestovatele/spolupracovníky:) Ty z vás, kteří jste zkušenější a už jste na NZ pracovali, prosím o jakoukoliv radu, kde hledat práci a jak nebo co si vzít s sebou atd atd…. Prostě vše, co Vá napadne:)
Dík!

Zkušenosti čtenářů

Miroslav

Zdravím, taky se chystáme vycestovat, spíše ale rálně říjen -listopad, jsme 3, pomohlo by mi doporučit agenturu, přes kterou cestujete…a Samozřejmě také nějaké rady od zkušenějších 🙂 Díky

Pete
Miroslav:

na co agenturu? Si jeden z tech co rad cpe penize do pochybnych spolecnosti? Moc lidi jsem nepotal co by resili cestu na NZ pres agenturu! neni ani jediny duvod !

vse info na : http://www.cestananovyzeland.cz

cheers

Michala

Ahoj, také se v září chystám na Nový Zéland za prací, ráda se k Vám přidám. Ctěla bych pracovat na vinici, mám s tím zkušenosti, ale nebráním se ničemu. Chci si vše zajistit bez agentůry. Kdy budete rezervovat letenky? Díky M.

Nadja
Michala:

Ahojte všichni. Přidávám se k Vám. Nejlepší je vycestovat na konci října. To zrovna začíná sezóna. Ano agentury si hodně účtují…ale já loni byla v zahraničí na pobytovém kurzu angličtiny a docela dobrý. Nejdůležitější je: kdy za prací jedete a kam…
Na NZ jsem nikdy nebyla, ale mám ho prostudovaný z netu + fóra lidí co na NZ jsou a byli…Můj e-mail: na************@*****um.cz Všem cestovatelům zdar.

Kika
Nadja:

Jinak rezervovat letenky budeme asi před létem a uvažujem letět někdy v období půlka září až začátek října. Tak se můžeme dát dohromady a jet spolu:))

Tomáš
Kika:

Ahoj,taky plánuju letět někdy na začátku října,mam whs a plán je pracovat cca 9 měsíců někde v oblasti marlborough,nelson kde je spousta sadů a vinic a 3 měsíce cestovat,mám už zjištěný hodně info,můžeme se složit i na auto,pište na to********@****am.cz

Kika:

Taky by jsme jeli s vámi s kamarádkou potřebujem práci tak na 6 měsíců ale sami nechceme je . Nikdy jsme v cizině nebyli.

Kika

Ahoj všicni,
dík za odpovědi, my se chystáme kolem druhého týdne září, podle toho jak budou levné letenky… agenturu neřešíme prostě přiletíme a uvidíme co bude:D pokud někdo stále sdílí náš přístup, tak mail je ko*****@**sa.cz – můžeme se domluvit…. myslím, že kdo chce práci najde a dále to řešit nebudeme, nicméně bylo by příjemné, kdyby nás bylo víc:D

ladik

ahoj chtěl jsem se zeptat jek je to s vízem kde to sehnad.. prý že to jde i po internetu .. cena letenky tam i zpet je kolem 30 000kč zajímalo by mě cena víza a kolik peněz sebou ….. ??? díky ladik 🙂

delliah

Taky plánuji jet kolem října na Zéland, ale zatím jsem ve fázi plánování. Nemám vůbec tušení jak zajistit ubytování, ani další věci až tam přijedu, tak bych se k někomu ráda připojila, abych nebyla ztracená sama 🙂

Nicca
delliah:

Ahojky
vecina lidicek tu pise ze vyrazi na NZ kolem zari rijna a co takhle driv..? Bouzel nemam s kym se znamych tak se ptam najde se nejaka partacka ?

Ajden
Nicca:

Caute,

tiez planujem presun na NZ, len trochu skor – polovica juna. WHS, rok, pracovat / cestovat / uzivat. Je niekto pochystany na podobny termin? Mozme to na zaciatok dat dokopy.

Jana

Zdravím všechny,
Také plánuji koncem záři či začátkem října 2013 vycestovat na Novy Zéland. V planu mám cca 3 mesice intenzivní angličtiny v Queenstownu a pak cca mesic cestování … Vse zatím plánuji a zjistuji informace. Pokud se najde někdo, kdo ma podobne plány a hleda přátele na pobyt a cestování, potěší mě, pokud se ozvete 🙂 Také jakékoliv rady jsou vítány.
Všem přeji krasne cestování 🙂
Jana (38 let)

Wanda
Jana:

Nazdárek také bych ráda vyrazila na NZ v září nebo v řijnu zatím jsem sama tak bych se k Vám také ráda přidala, abych se na začátku v tom neplácala sama:-) Wa*****@****am.cz když tak se ozvěte na email děkuji Wanda

Wanda
Jana:

Jani chtěla jsem se zeptat na tu angličtinu ty tam budeš mít zařízený nějaký kurz:)? když tak mi napiš na email můžeme o tom pokecat děkuji

Tomas
Jana:

Cauky Janiku,

pokud budes posilat nejake info o tom kurzu, pridej me prosim do kopie (tk******@****am.cz). Budu vdecny za jakekoliv info. Moc dekuju, Tom

Daniel

Ahoj
Vízum na Nový Zéland už mám, rád bych vycestoval v září, nerad bych letěl sám. Pokud jste něco domluvili nebo ještě ne, rád bych se přidal. Nejraději bych i společný let. Napište mi – těším se
Dan
mail: ra*******@***oo.de

mira

Nazdarek,
Taky letíme na nz a nejpravděpodobnější je termín kolem10.10.13 přidá se někdo?

Tom
mira:

Ahojky prosím tě četl jsem,že chceš letět na NZ a pracovat tam. Popravdě jse mi jedno kam pojedu už tady nechci být chci někde pracovat a být a ty?Jak jsi na tom?Byla jsi už venku za prací?Byl jsem v Londýně 2 roky v pizzerii takže trošku vím vo co go.

Štěpa

Ahojky, chystám se na Nový Zéland v září a spousta z vás je na tom stejně. Ráda bych se k někomu přidala 🙂 Tak když tak napište, můj email je: ss******@***il.cz
Díky 🙂

Gabča

Ahoja všem cestovatelům =)
Chtěla jsem na podzim na Zéland, ale jaksi už na mě nezbyly víza Working holiday..=( Nevíte někdo něco o víze typu SSE? Jak to s tim funguje apod.? Díky, Gabča

Johnny
Gabča:

Čau Gabčo,
WHS ještě jsou mrkni na stránky imigračního. Byla tam nějaká chyba jinak je to rozepsané na http://www.cestananovýzeland.cz

Vláďa

Ahojte,
přidávám se do klubu. Rád bych jel na přelomu září/říjen a hledám spolucestovatele. Vízum mám zařízené a chtěl bych zhruba 9 měsíců pracovat a 3 cestovat. Možná bych i zůstal, nebo zkusil ještě Austrálii, ale to se ještě uvidí. Uvítám i větší bandu lidí. Aspoň bude legranda. 🙂 Vláďa (26) ma*******@****am.cz

Jirka

Čágo bélo šílenci :)) Taky se chystam s kámošem na NZ Září-řijen.Byl by někdo tak hodnej a napsal mi na email: ji********@***il.com (22let) kde co a jak s vizem, letenky atd?Vím, že je toho plný internet, ale raději bych chtěl info od někoho, kdo už to má uařízene..DIky moc, popřípadě by jsme se klidně přidali do grupy 🙂 Diky za odpověd Čaute 🙂

Jirka

Čágo bélo šílenci :)) Taky se chystam s kámošem na NZ Září-řijen.Byl by někdo tak hodnej a napsal mi na email: ji********@***il.com (22let) kde co a jak s vizem, letenky atd?Vím, že je toho plný internet, ale raději bych chtěl info od někoho, kdo už to má uařízene..DIky moc, popřípadě by jsme se klidně přidali do grupy 🙂 Diky za odpověd Čaute 🙂

Vláďa
Jirka:

Já postupoval podle tohohle návodu a už ho mám schválené. 🙂 http://novyzeland.informationplanet.cz/viza-na-novy-zeland/working-holiday-viza-na-novy-zeland/
Nadpis: Jak postupovat při podávání žádosti online?

GL

Aneta

Ahoj,chystám se na Nový Zéland sama,nevíte někdo co všechno je potřeba zařídit a jak je to s prací?

Maňána

Ahoj budoucí cestovatelé! Zdravím Vás ze Zélandu, určitě všem doporučuju koupit letenky přes Oldřicha Théra (vygooglíte) vyjde to asi nejlevněji, my kupovali letenky za 23500 Kč čtrnáct dní před odletem v říjnu… kdybyste cokoliv potřebovali vědět napište na ko*************@***il.com někdy je lepší zeptat se na blbej dotaz předem, než se s tím trápit když je pozdě…užíjte si výlet!

Tomáš

Zdravím také chci odcestovat na nový zéland,ale vůbec nevím co a jak…a samotnému se zrovna jet echce

Michal

No to se podívejme takovejch zájemců. Chci se k někomu přidat. Mám info, že v té době je nejlepší na práci jižní ostrov.

Někoho tam mám, ale chci vyrazit s lidma, kteří tam jedou poprvé stejně jako já.

Ideální by byl let do Christchurche.

Budu se těšit

Michal 25. hu*************@***il.com

Tereza

Ahojte, taky bych ráda odcestovala na Nový Zéland, ale nechci jet sama, nikdy jsem v cizině nebyla a asi bych se tam sama ztratila.. 😉 Chtěla bych nějaké rada a nebo se třeba k někomu přidat.. Kdyžtak se ozvěte, budu ráda.. 🙂 Te**************@****am.cz

Irena

Ahoj,
letím koncem srpna na NZ, přílet Auckland, WHV na rok. Najde se nějaká spřízněná duše žijící již v Aucklandu ochotná dát to dohromady či někdo s podobnými plány…?
PS: Ve dvou se to táhne líp 😉
Díky I.

Tom
Irena:

Ahojky prosím tě četl jsem,že chceš letět na NZ a pracovat tam. Popravdě je mi jedno kam pojedu už tady nechci být chci někde pracovat a být a ty?Jak jsi na tom?Byla jsi už venku za prací?Byl jsem v Londýně 2 roky v pizzerii takže trošku vím vo co go.

Ahoj, mam ma Vas prozbu take bych rada vyrazila jak mam postupovat? jak dlouho se ceka na to vizum? jake jsou podminky? chtela bych vyrazit ted v rijnu za praci a hlavne se naucit jazyka. Dik moc za odpovedi.

Sylva

ahoj vsichni, mam obrovskou radost,ze se tolik Cechu chysta na Zeland!:) cestujeme ted pul roku s kamoskou po jihovychodni Asii a za celou dobu sme nepotkaly jedinyho Cecha, 30.10 preletam do Christchurche, bude hezky tak bych treba mesic cestovala a pak pracovala asi v Queenstownu.Pokud mas podobny plan nebo te napada nejaky vylepsovak tak mi napis:) S (27)

Sabina

zdravím, na NZ letíme 3.11. z Prahy, není tu někdo kdo tím taky letí? Nebo nechce se někdo přidat? Chceme tam pracovat v sadech.Kdyžtak pište na muj mail.

Tom
Sabina:

Ahojky prosím tě četl jsem,že chceš letět na NZ a pracovat tam. Popravdě jse mi jedno kam pojedu už tady nechci být chci někde pracovat a být a ty?Jak jsi na tom?Byla jsi už venku za prací?Byl jsem v Londýně 2 roky v pizzerii takže trošku vím vo co go.

Sabina

Tak sem se sekla, letime 2.11. :p

Lůca

Ahoj já už mám bohužel roční pobyt na NZ za sebou, je tam nádherně a každý den na to nejednou ráda vzpomínám 🙂 Myslím, že už tyhle stránky asi znáte, ale kdyby náhodou…tak na http://www.cestananovyzeland.cz najdete hromadu informací. My jsme je používali celý rok 😉

Benedikt Boroš

Cau, tak ja uz sem doletel a momentalne pobyvam v Aucklandu. Kdyby se chtel nekdo nahodou spojit, budu jedine rad:-) piste na mail nebo FB – Benedikt Benedix Boroš

Benedikt Boroš
Benedikt Boroš:

Mimochodem, asi by se hodilo dodat, ze chci odjet co nejdrive jak to jen pujde….:-) Vsechny dalsi veci jako kam, kdy a jak na tom uz bychom se dohodli. Jsem otevren vsem moznostem:-)

rr

nepoužitý LP Nový Zeland česky r.2007 , 350,- i dobírka,platba předem 50,-,osobně Benešov

Jana

Ahoj. Chtělabych na novy zeland, ale nemam partaka. Nechce se nekdo pridat? Chtelabych ted na zimu

jana
Jana:

ahoj jani, ja o tom take uvazuji a take nechci jet sama. napis mi prosim na ja***********@***il.cz. diky jana 😉

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: