Jsme dva 31,25 a rádi bychom v březnu 2014 na tři týdny na NZ. Hlavně projet jižní ostrov a chodit na treky, itineář zatím nemám. Sháníme 2 lidi, abychom naplnili auto. Cestovatelské zkušenosti nějaké máme. Rádi bychom to co nejlevnější, takže spaní v kempech atd.
Ahoj,
taky se chystám příští kalendářní rok na NZ, jen bych tam byl 4-5 týdnů, takže bych tam po vašem odjezdu ještě chvilku zůstal.. Hlavní cíl jsou treky, takže to bychom se shodli.
Zdenek, 29 let
Napsal jsem Vám mail, tak snad dojde 🙂
Ahoj,
mám podobné zájmy, taky bych chtěl na NZ, hlavně za treky a přírodou. Délka mi vyhovuje, taky se můžu utrhnout na cca 3 týdny. Rád bych se trochu mrknul i na severní ostrov, geotermální jevy jako Rotorua, možná tam vylézt na nějakou sopku. Kempy a low cost mi vyhovují. Mám zkušenosti s nezávislým cestováním a umím jazyky. Pokud máte ještě místo v autě, dejte vědět a rád se přidám.
Ahoj Dušane, už jsem nečekal, že se někdo ozve, tak jsem tady dlouho nebyl. Jestli máš stále zájem, tak se mi ozvi na mail ji*******@****am.cz
ahoj
mam rovnaky ciel a podobny termin…na ako dlho planujete ist a co severny ostrov ?
Mozeme viacej pokecat zu*******@***il.com