Ahoj,
před pár dny jsem dostal WH vízum na Nový Zéland a hledám jednoho, nebo dva parťáky/čky. Chtěl bych tam pracovat a případně cestovat. V průběhu minulého roku jsem sehnal lidi, kteří měli stejné plány, ale bohužel to dopadlo tak, že ani jednomu to nevyšlo. Nejradši bych odletět během dubna. Mám tam už rok bratrance, takže ten začátek by nebyl tak těžkej.
Momentálně hledám nejlevnější letenku.
Pokud máte zájem a jste v pohodě, tak se ozvěte a něco podniknem.
Michal
Ahoj Michale,
taky hledám parťáky na Nový Zeland, kde chci pracovat, zdokonalit se v angličtině a samozřejmě pak i cestovat. Jsem velký dobrodruh a jakákoliv práce mi nevadí. Zvažuju, že bud budu 9 měsíců pracovat a pak 3 měsíce cestovat nebo se budu třeba po pár měsících přemisťovat za jinou prací a tím poznávat nová místa. Pokud jsi ještě neodletěl a nevadilo by ti počkat na mě s odletem na září, ráda se k tobě připojím 🙂
Měj se hezky:)
Kdyžtak tady je můj mail ro********@***il.cz
Ahoj, omlouvám se že jsem se neozval. Jesště jsem nikam neodjel protože je to v tuhle dobu kravina. Takže to přesunu asi na září a říjen. Jinak vše ostatní platí… Hledám pohodový lidi.
Lepší je mi napsat na mail, to budu spíš reagovat.
Děkuju a budu se těšit,
Michal hu*************@***il.com
Ahoj Michale,
Mám stejné plány.. O vízum jsem ještě neodklepnul ale nepočítám s nějakými problémy. Hledáš ještě parťáka?