Spolucestování Evropa

Norsko – srpen 2016

Monika

Už se nám vcelku krystalizuje srpnová cesta do Norska, je nás zatím 5 a máme ještě jedno volné místo v autě (Peugeot Teepe Expert). Termín je 5.-18.8. Pojede se autem z ČR do Dánska, dále trajektem nejspíš do Larviku. Zatím jsme 3 kluci a dvě holky (věk cca 25-30let), ne všichni se navzájem známe takže se nemusíš bát, že nazapadneš:) Zdržovat se budeme spíše v přírodě, kempech, nějaký ten výšlap, prohlídka Bergenu, všechno tak nějak na pohodu jak se nám bude chtít. Máme nějaká místa, která chceme určitě navštívit, ale na přesnějším plánu se momentálně pracuje. Koho by to zajímalo, necht se mi ozve 🙂

Zkušenosti čtenářů

Jiří

V daném termínu mám volno a rád bych někam vyrazil. Kontakt ne******@***il.cz

Markéta

Ahoj, pokud byste měli ještě jedno místo, určitě by mě to zajímalo. Je mi 30, jsem z Moravskoslezského kraje. Budu ráda za bližší info a za odhad nákladů. Díky. Můj mail: me****@****am.cz 🙂

Míša M.
Markéta:

Ahoj, pokud byste se vy výše nevešli ke skupince, která zde poptává jednoho člověka, tak já s přítelem se v obdobném termínu taky chystáme do Norska. Chtěli bychom zároveň až úplně na sever, na Lofoty, na pár dní.
Buď autem rovnou z ČR, nebo do Norska letět a příležitostně si na místě auto půjčit. Pokud by Vás to zaujalo, napište na mm***@***il.cz. Díky, Míša

Míša M.
Markéta:

Ahoj, pokud byste se vy výše nevešli ke skupince, která zde poptává jednoho člověka, tak já s přítelem se v obdobném termínu taky chystáme do Norska. Chtěli bychom zároveň až úplně na sever, na Lofoty, na pár dní.
Buď autem rovnou z ČR, nebo do Norska letět a příležitostně si na místě auto půjčit. Pokud by Vás to zaujalo, napište na mm***@***il.cz. Díky, Míša

Jiří

Jak to vypadá Moniko? Už se to místo obsadilo? Je nějaký plán? (Nebo to požral antispam seznamu?)

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: