Spolucestování Evropa

NORSKO, srpen 2015

Martin

Ahoj, v první polovině srpna opět plánuji dvoutýdenní poznávací výlet do Norska a máme ještě 3 volná místa. Jedeme velkoprostorovým mikrobusem VW Crafter 8+1. Ubytování 14x v chatkách a když je možnost, tak i 2x na jednom místě. Na programu je prohlídka všech větších měst, obden pěší túry od 2-hodinových po celodenní (Trolltunga, Rago, Preikestolen, Kjerag..) a samozřejmě hory, ledovce, fjordy a vodopády a Lofoty. Předpokládaná cena je 20.000Kč, ve které je zahrnuto 14x ubytování v chatkách pro 4 nebo 8 osob a doprava včetně všech poplatků. Více informací zde: http://skivysocina.cz/view.php?cisloclanku=2010110001
Na požádání mohu zaslat podrobný itinerář.
Martin

Zkušenosti čtenářů

Eva

Ahoj, váš plán mě zaujal, mohl bys mi prosím poslat podrobnější itinerář na mail? děkuju moc!

Martin

Ahoj Evo, v sobotu Ti to pošlu, jsem momentálně v zahraničí a podklady mám doma v PC. Martin

Martin

Ahoj Evo, v sobotu Ti to pošlu, jsem momentálně v zahraničí a podklady mám doma v PC. Martin

Vlasta

Ahoj, rovněž mě zaujal Váš plán, vyhovuje srpen i spaní v chatkách. Můžeš mi poslat bližší podklady k trase?Děkuju Vlasta

Petr

Ahoj Martine,
zaujal mě tvůj plán, rád bych se podíval do Norska, poslal bys mi podrobnosti o cestě/itinerář a kdo jede? Je to soukromé nebo zájezd od cestovky? Díky, Petr Praha

Petra

ahoj, taky mě tvůj plán moc zaujal. Mohu poprosit o itinerář? Děkuji! 🙂

Lenka

Ahoj,
tvůj plán mě taky moc zaujal. Prosím o zaslání itinetáře cesty na e-mail.

Moc díky 🙂

Martin

Ahoj,
tvoj program ma tiež zaujal. V Nórsku som bol naposledy pred tromi rokmi a je to nádherná krajina prosím ťa pošli mi itinerár na:
mk*****@***il.com

Jirka

Ahoj,
země, termín i nástin programu se mi líbí. Mohl bys mi, prosím tě, poslat na mail trošku podrobnější info. Jel bych moc rád! Jirka

Martin

Ahoj,
jejda jejda. Jsem opět v zahraničí, ale v neděli po návratu všem pošlu návrh itineráře. Při takovém zájmu klidně můžeme vypravit mikrobusy dva. :).

Tereza
Martin:

Ahoj Mortine,
prosim mne take zaslat blizsi info.
Dekuji

Martin

Ahoj, můžu taky poprosit o itinerář? Dík

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: