Ráda bych na 2 týdny vyrazila do Norska. Máte někdo stejné plány? V jednom to není to pravé 😉
Ahoj, taky se už delší dobu chystám do Norska a nemám nikoho do party 😀 Pokud stále hledáš parťáka na cestu, tak mi napiš na email m.*****@*****um.cz
Milan (26)
Norsko jsem navštívil v roce 2011, rád se tam opět podívám. Dva týdny v srpnu jsou ideální.
Také bych rád do Norska, máte někdo přesnější plány? Jestli vlastním autem? Já bych chtěl hlavně vidět fjordy, podívat se za polární kruh a třeba Lofoty, ale zatím sem nic detailního nevymýšlel. Napište mi kdyžtak na mail. Jirka 31 + Iveta 25
Vzhledem k cenám (vše je cca 3,5x dražší) doporučuji vlastní auto, nákup jídla u nás nebo ve Švédsku (pokud pojedeš až na Lofoty, tak tankovat a nakupovat ve Švédsku)
Taky bych se ráda vypravila do Norska, žel zatím se mi nepodařilo nikoho zlanařit, navíc v červenci/srpnu dovolenou nedostanu, takže bych měla čas jedině poslední dva týdny v červnu. Neplánuje někdo z vás (případně ví o někom), kdo se tam v tu dobu chystá?
Ahoj, taky bych se letos rad podival na sever, 2 tydny jsou idealni.
Ma tady uz nekdo nejaky konkretnejsi plan? Lofoty by urcite byly fajn, fjordy, krasny kopecky a nadherne pristavni mesto zase nabizi mesto Bergen – tam bych se treba chtel mrknout ja.
Budu rad, kdyz se mi nekdo ozve na.mail fi****@****am.cz
Jirka (24)
Zdravím, chystáme se do Norska v datu konec května začátek června. Cesta tam buď autem pokud někdo z výpravy bude mít takové, které tam i zpět dojede 🙂 nebo autobusem. Chceme projí nějaký známý park na těžko. Tak cca 10 dní méně určitě ne. Jedná se o přechod nějakého pohoří čistých 10 dní bez civilizace a vše co člověk bude mít bude nést na zádech. Zatím jsme dva Já(Martin)30 a Markéta o něco mladší. Zkušenosti z cestování nějaké máme. Pokud někdo má zájem ať se ozve. Ať se ozvou ti lidi, kteří o tom opravdu uvažují.
Cestám zdar a mnoho šťastných kilometrů v nohou.
Ahoj
Zdravím nadšence Norskem,
my se chytráme v termínu 30.6. – 14.7. Tranzit pro 8 lidí je zatím neobsazený:-). Hledáme ale lidi, kteří rádi chodí po horách a nevadí jim spát popř i pod širákem. Nevadí jim brzké vstávání a chtějí za těch 14 dní prožít a vidět co nejvíce! Detailní popis míst, s rozpisem km, přibližným rozpočtem, jídelníčkem:-))) se tvoří. Pokud to berete závažně, dejte vědět na můj e-mail. Určitě bysme se sešli. Mirka (28) a Jindra (30)
Zdravím vás
zdravim Mirka ,nie je mozne Ti poslat mail ,na danu adresu
Zdravím po druhé, chyba v e-mailu. Takže napodruhé:-)
Mi*****@****am.cz
Ahoj Mirko, mám úplně stejnou představu o pobytu v Norsku jenom nemám dopravní prostředek. Tak se chci zeptat jestli nemáte v tom tranzitu ještě místo? + nějaká ta trasa atd. Díky Standa
Zdravím,
jedeme v létě do Norska a máme ještě 10 míst volných. Neni to s cestovkou, pořádá to jeden nadšenec ze Sedlčan a bude toho spousta k vidění – jak příroda, tak kultura ;)Akce je dělaná jak pro akční lidi tak i pro méně zdatné jedince, kteří si mohou program přizpůsobit podle zájmu a sil…
Termín konání : srpen 2012 4.8. – 14.8. 2013
Cena zájezdu : 7400,-Kč (bus + trajekt)
V případě zájmu se obraťte na muj email a ráda pošlu bližší info.
Pěkný den a někdy na cestách naviděnou.
termín přihlášení je do dneška 7.3. 2013
sme manzelsky par zo Slovenska. Mate este volne miesta?
Zdravím všechni lidičky, co plánují letošní trip do Norska! Plánuju se tam podívat v období srpen/září cca 7-14dní, bez auta (jelikož nemám zatím k dispozici). Vidím to na baťůžky na zádech a spaní v přírodě. Někdo s podobnými plány? Jana (23) a možná David (27)
Ahoj,
chtěla bych se do Norska podívat ve stejném termínu, možná ještě s přítelem a ideálně co nejvíce nízkonákladově – jak píšeš, baťůžky a spaní v přírodě. Chtěli bychom se podívat k fjordům a projít parky, ale ještě jsme se nerozmysleli kam přesně, takže jsme otevření prakticky čemukoliv. Kdybyste měli zájem, tak se ozvěte 🙂 Janča (20) a Tom (22)
Ahoj,
též se chystám letos navštívit tento nádherný kus přírody. Preferuji turistiku nalehko a program nechávám na některé z CK. Z cestováním natěžko nemám zkušenosti a potřebné vybavení. Termín červenec/srpen.
Ahoj. Rád bych všechny příští nadšence o trip do Norska pozval do skupiny na Facebooku, kde se můžeme snáze domluvit, a navzájem si poradit
https://www.facebook.com/groups/168683519966919/
Ahoj. V Norsku jsem už jednou byl a rád bych se tam podíval znovu. 2 týdny mi přijde jako ideální doba, a hodí se mi to i kvůli dovolené v práci, delší bych asi nedostal. Jaké máš plány, kterou oblast chceš procestovat. Chceš vyrazit na vlastní pěst, nebo s cestovkou? Kolik je to let, mně je 24
Norsko neznám,nechám si poradit s trasou. Mail mi****************@***ny.cz
Ahoj, v Norsku jsem byl loni. Pokud nemáš preference, tak doporučuji zejména oblast od Stavangeru vnitrozemím k Bergenu a dále k Jostedalsbreenu a Jotunheimenu. Když jsem si vybíral, kam do Norska, tak jsem právě vybral tuhle oblast, protože mi přišla nejzajímavější. Rozhodně jsem nelitoval a každý den jsem viděl spoustu úžasností. Pokud chceš nějaké podrobnější info z téhle oblasti, tak se neváhej napsat mail 😉
H.