Spolucestování Evropa

Norsko srpen 2013

Michaela

Ráda bych na 2 týdny vyrazila do Norska. Máte někdo stejné plány? V jednom to není to pravé 😉

Zkušenosti čtenářů

Michal

Ahoj. V Norsku jsem už jednou byl a rád bych se tam podíval znovu. 2 týdny mi přijde jako ideální doba, a hodí se mi to i kvůli dovolené v práci, delší bych asi nedostal. Jaké máš plány, kterou oblast chceš procestovat. Chceš vyrazit na vlastní pěst, nebo s cestovkou? Kolik je to let, mně je 24

Michaela
Michal:

Norsko neznám,nechám si poradit s trasou. Mail mi****************@***ny.cz

Honza
Michaela:

Ahoj, v Norsku jsem byl loni. Pokud nemáš preference, tak doporučuji zejména oblast od Stavangeru vnitrozemím k Bergenu a dále k Jostedalsbreenu a Jotunheimenu. Když jsem si vybíral, kam do Norska, tak jsem právě vybral tuhle oblast, protože mi přišla nejzajímavější. Rozhodně jsem nelitoval a každý den jsem viděl spoustu úžasností. Pokud chceš nějaké podrobnější info z téhle oblasti, tak se neváhej napsat mail 😉
H.

Milan

Ahoj, taky se už delší dobu chystám do Norska a nemám nikoho do party 😀 Pokud stále hledáš parťáka na cestu, tak mi napiš na email m.*****@*****um.cz

Milan (26)

Petr

Norsko jsem navštívil v roce 2011, rád se tam opět podívám. Dva týdny v srpnu jsou ideální.

Jirka

Také bych rád do Norska, máte někdo přesnější plány? Jestli vlastním autem? Já bych chtěl hlavně vidět fjordy, podívat se za polární kruh a třeba Lofoty, ale zatím sem nic detailního nevymýšlel. Napište mi kdyžtak na mail. Jirka 31 + Iveta 25

Johnny
Jirka:

Vzhledem k cenám (vše je cca 3,5x dražší) doporučuji vlastní auto, nákup jídla u nás nebo ve Švédsku (pokud pojedeš až na Lofoty, tak tankovat a nakupovat ve Švédsku)

Kris

Taky bych se ráda vypravila do Norska, žel zatím se mi nepodařilo nikoho zlanařit, navíc v červenci/srpnu dovolenou nedostanu, takže bych měla čas jedině poslední dva týdny v červnu. Neplánuje někdo z vás (případně ví o někom), kdo se tam v tu dobu chystá?

Jirka

Ahoj, taky bych se letos rad podival na sever, 2 tydny jsou idealni.
Ma tady uz nekdo nejaky konkretnejsi plan? Lofoty by urcite byly fajn, fjordy, krasny kopecky a nadherne pristavni mesto zase nabizi mesto Bergen – tam bych se treba chtel mrknout ja.
Budu rad, kdyz se mi nekdo ozve na.mail fi****@****am.cz
Jirka (24)

Martin

Zdravím, chystáme se do Norska v datu konec května začátek června. Cesta tam buď autem pokud někdo z výpravy bude mít takové, které tam i zpět dojede 🙂 nebo autobusem. Chceme projí nějaký známý park na těžko. Tak cca 10 dní méně určitě ne. Jedná se o přechod nějakého pohoří čistých 10 dní bez civilizace a vše co člověk bude mít bude nést na zádech. Zatím jsme dva Já(Martin)30 a Markéta o něco mladší. Zkušenosti z cestování nějaké máme. Pokud někdo má zájem ať se ozve. Ať se ozvou ti lidi, kteří o tom opravdu uvažují.
Cestám zdar a mnoho šťastných kilometrů v nohou.
Ahoj

Zdravím nadšence Norskem,
my se chytráme v termínu 30.6. – 14.7. Tranzit pro 8 lidí je zatím neobsazený:-). Hledáme ale lidi, kteří rádi chodí po horách a nevadí jim spát popř i pod širákem. Nevadí jim brzké vstávání a chtějí za těch 14 dní prožít a vidět co nejvíce! Detailní popis míst, s rozpisem km, přibližným rozpočtem, jídelníčkem:-))) se tvoří. Pokud to berete závažně, dejte vědět na můj e-mail. Určitě bysme se sešli. Mirka (28) a Jindra (30)
Zdravím vás

Mi****@****am.cz

peter

zdravim Mirka ,nie je mozne Ti poslat mail ,na danu adresu

peter:

Zdravím po druhé, chyba v e-mailu. Takže napodruhé:-)
Mi*****@****am.cz

Standa

Ahoj Mirko, mám úplně stejnou představu o pobytu v Norsku jenom nemám dopravní prostředek. Tak se chci zeptat jestli nemáte v tom tranzitu ještě místo? + nějaká ta trasa atd. Díky Standa

Hana Týnková

Zdravím,
jedeme v létě do Norska a máme ještě 10 míst volných. Neni to s cestovkou, pořádá to jeden nadšenec ze Sedlčan a bude toho spousta k vidění – jak příroda, tak kultura ;)Akce je dělaná jak pro akční lidi tak i pro méně zdatné jedince, kteří si mohou program přizpůsobit podle zájmu a sil…

Termín konání : srpen 2012 4.8. – 14.8. 2013
Cena zájezdu : 7400,-Kč (bus + trajekt)
V případě zájmu se obraťte na muj email a ráda pošlu bližší info.

Pěkný den a někdy na cestách naviděnou.

Hanka
Hana Týnková:

termín přihlášení je do dneška 7.3. 2013

Hana Týnková:

sme manzelsky par zo Slovenska. Mate este volne miesta?

Janika

Zdravím všechni lidičky, co plánují letošní trip do Norska! Plánuju se tam podívat v období srpen/září cca 7-14dní, bez auta (jelikož nemám zatím k dispozici). Vidím to na baťůžky na zádech a spaní v přírodě. Někdo s podobnými plány? Jana (23) a možná David (27)

Janča
Janika:

Ahoj,
chtěla bych se do Norska podívat ve stejném termínu, možná ještě s přítelem a ideálně co nejvíce nízkonákladově – jak píšeš, baťůžky a spaní v přírodě. Chtěli bychom se podívat k fjordům a projít parky, ale ještě jsme se nerozmysleli kam přesně, takže jsme otevření prakticky čemukoliv. Kdybyste měli zájem, tak se ozvěte 🙂 Janča (20) a Tom (22)

karlos

Ahoj,
též se chystám letos navštívit tento nádherný kus přírody. Preferuji turistiku nalehko a program nechávám na některé z CK. Z cestováním natěžko nemám zkušenosti a potřebné vybavení. Termín červenec/srpen.

Jirka

Ahoj. Rád bych všechny příští nadšence o trip do Norska pozval do skupiny na Facebooku, kde se můžeme snáze domluvit, a navzájem si poradit
https://www.facebook.com/groups/168683519966919/

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: