Ahoj, je mi 25 let (už asi 7 let), hledám spolucestovatele / spolucestovatelku se zájmem o krajinářskou fotografii, turistiku, cestování s optimistickým přístupem k životu. Plán: sever Norska v listopadu 2015.
-4°C v noci není zas tak hrozné http://www.accuweather.com/cs/no/tromso/256116/november-weather/256116?monyr=11/1/2015 a spaní se dá kombinovat podle počasí
Šla bych do toho, jaké jsou podrobnosti ? Ohledně cesty atd. Prosím na mail: vi**********@****am.cz
ahoj, rada bych vice informaci. zbyla mi dovolena na cca. 10 dni. rada bych to vyuzila na neco jako island, jinak jsem zcestovala v asii. jen mam z toho islandu trosku strach kvuli zime, priroda urcite nadherna, ale asi nepujde spat ve stanu. prosim kontaktujte me na sa*******@****am.cz
Ahoj Sarka
Ahoj Evo, je mi 22 a v norsku jsem byl zatím 2x jak na severu tak na jihu rád se k tobě přidám. Do Norska vždy vyrazím rád ta příroda je úchvatná. Máš už nějakou přesnější představu? Já ti klidně rád pomůžu s tím to naplánovat.. 🙂 Napiš mi dyštak na mail: on*********@***il.cz. budu moc rád když se domluvíme.
Měj se a směj se, Ondra
Ahoj Evka,rad by som sa pridal. Som tiez fotograf a planoval som to tiez niekedy nafotit. Mozes mi prosim napisat viac info na ph**********@***il.com
Čau lidi:)
V norsku jsem byl letos. no pokud to planujete realisticky,tak se přidám.Poř.Th**********@***il.cz dík za odezvu,pokud neplanujete jen ve snu:)…
Treky v listopadu na severu Norska? Jako na sněžnicích? A se spaním ve stanu?