Ahoj, máme s kámarádem v plánu procestovat Norsko a tak hledáme nejlépe dva spolucestovatele na putování po Norsku přibližně na 3–4 týdny v termínu cca od 28. 7. do 25. 8. 2014. Je nám 22 let a jsme z Brna. Přibližný plán cesty máme: letecky z Prahy do Stockholmu, kde si půjčíme auto a odtud hurá na sever do Norska na Nordkapp (možná stihneme i půlnoční slunce). Z Nordkappu se budeme pomalu ale jistě přesunovat na jih přes všechny důležitý zajímavosti Norska – Tromso, Lofoty, trolí stěna a stezka, Trodheim, vodopády a některé národní parky, Bergen, fjordy, Stavanger až na jih na mys Lindesnes a přes Oslo zpět do Stockholmu, kde vrátíme auto a poletíme do ČR. Většinou budeme spát ve stanu s občasnou zastávkou v kempech. Neplánujeme bláznivé přechody hor, ale ani styl „vystoupíme z auta, vyfotíme a jedeme dál“, proto rozhodně neslevíme z časového rozsahu 3–4 týdny, ale drobné změny trasy jsou možné, vše záleží na domluvě. Maximální cenový strop je pro nás 25 000/osoba.
nabídka stále platí
Opravdu se nikdo nechce přidat? Momentálně sháníme 1 člověka 🙂
Ahoj Kláro, platí nabídka ještě? Kdyžtak se prosím ozvi. Zdeněk
Ahoj,
My jsme chteli s pritelem vyrazit do Norska autem, ale bohuzel nam odpadl clovek. Mate zajem? Jeli bychom zacatkem srpna.
Ahoj,
My jsme chteli s pritelem vyrazit do Norska autem, ale bohuzel nam odpadl clovek. Mate zajem? Jeli bychom zacatkem srpna.
Ahoj,
rád bych se přidal. Plán cesty mi celkem vyhovuje. Více by se mi ale hodil červenec. Nemohli by jste vyrazit o něco dříve? Můj email: Mo*******@***il.com
Díky za odpověď 🙂
Mára 22