Spolucestování Evropa

Norsko – červenec, srpen 2014

Klára

Ahoj, máme s kámarádem v plánu procestovat Norsko a tak hledáme nejlépe dva spolucestovatele na putování po Norsku přibližně na 3–4 týdny v termínu cca od 28. 7. do 25. 8. 2014. Je nám 22 let a jsme z Brna. Přibližný plán cesty máme: letecky z Prahy do Stockholmu, kde si půjčíme auto a odtud hurá na sever do Norska na Nordkapp (možná stihneme i půlnoční slunce). Z Nordkappu se budeme pomalu ale jistě přesunovat na jih přes všechny důležitý zajímavosti Norska – Tromso, Lofoty, trolí stěna a stezka, Trodheim, vodopády a některé národní parky, Bergen, fjordy, Stavanger až na jih na mys Lindesnes a přes Oslo zpět do Stockholmu, kde vrátíme auto a poletíme do ČR. Většinou budeme spát ve stanu s občasnou zastávkou v kempech. Neplánujeme bláznivé přechody hor, ale ani styl „vystoupíme z auta, vyfotíme a jedeme dál“, proto rozhodně neslevíme z časového rozsahu 3–4 týdny, ale drobné změny trasy jsou možné, vše záleží na domluvě. Maximální cenový strop je pro nás 25 000/osoba.

Zkušenosti čtenářů

Mára

Ahoj,
rád bych se přidal. Plán cesty mi celkem vyhovuje. Více by se mi ale hodil červenec. Nemohli by jste vyrazit o něco dříve? Můj email: Mo*******@***il.com
Díky za odpověď 🙂
Mára 22

Klára

nabídka stále platí

Klára

Opravdu se nikdo nechce přidat? Momentálně sháníme 1 člověka 🙂

Zdeněk

Ahoj Kláro, platí nabídka ještě? Kdyžtak se prosím ozvi. Zdeněk

Paulina

Ahoj,
My jsme chteli s pritelem vyrazit do Norska autem, ale bohuzel nam odpadl clovek. Mate zajem? Jeli bychom zacatkem srpna.

Paulina

Ahoj,
My jsme chteli s pritelem vyrazit do Norska autem, ale bohuzel nam odpadl clovek. Mate zajem? Jeli bychom zacatkem srpna.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: