Hledám spolucestující do Norska. Nezáleží na věku a zda-li muž či žena. Chtěla bych na 3-4.dny a navštívit ty největší topky a to Trolltungu (tzv.Trolý jazyk), Preikestolen….Další místa, dle plánu a chuťi ostatních, určitě se bude čím kochat po cestě. Plán je doletět do Bergenu a následně cestovat a dostat k první topce Trolltunga. Představa stanovat a půjčit auto (k dostání blíže k cílům (pokud by nepůjčovalo auto, jelo místními spoji (autobus)). Nejraději bych, aby ty 3.-4.dny vyšli tak, aby se odlétalo z ČR v pátek a přilétalo v pondělí (NENÍ PODMÍNKOU). Nejlépe vyhovující termín od 27.06 na 3-4.dny nebo období do 15.7 (vybart nějaký termíny, které společně hodil na 3-4.dny (po 15.7 nemohu (mám něco jiného)) nebo pak ještě možné vybrat termín na úplný začátek září (kdykoliv). Budu velmi ráda, když se mi ozvěte a proberem/domluvíme. Nechci vyrazit sama, přeci jen ráda si pokecám nebo zážiji zážitky s ostatními. Přeji hezký den a těším se na e-maily. Můj e-mail = L.*****@****am.cz
Ahoj Leni, máš nějaké tipy na tůry s pěknými výhledy v okolí Bergenu, kam se dá dostat bez auta? Díky