Spolucestování Evropa

Norsko 2015 – červenec

Kobi

Ahoj

Zkušenosti čtenářů

Kobi

Ahoj, hledáme spoluparťáky a spoluparťačky! S kamarádem se letos chytáme do Norska. Už jsme tam jednou byli a chceme zas. Minule jsme jeli dvěma auty, letos jsme sehnali minibus pro 8, takže zatím je místa dost.

Je nám 25, pojedeme z prahy a chystáme se spát volně ve stanech. Chceme dělat 1-3 denní výlety (jezera, skály a fjordy) cca 12 dní

Zuzana
Kobi:

Ahoj,
ráda bych se letošní léto do Norska podívala. Pokud je nabídka aktuální, prosím napiště mi di emailu bližší info. UIrčitě by mě zajímalo, jak náročnou turistiku chcete podnikat, jestli už máte představu kam se chcete podívat a také jak to odhadujete finančně.

Těším se na odpověď Zuzka 🙂
Kontakt: zo****@***il.cz

Pavel
Kobi:

Ahoj, máté stále místo? Jsem z Prahy a opět bych rád navštívil Norsko. Pokud máte tedy místo, prosím více informací na mail: dr*******@****am.cz

Vít
Kobi:

Cau Kobi, rád bych se k vám přidal je mi taky 25 let a náročná turistika mi vůbec nevadí ba naopak. Cim těžsí tím lépe

Kobi
Vít:

Ahoj vsem, bohuzel uz mame plno…

Eva

Ahoj Kobi,

máte ještě místo? Jsme dva (24,25). A také by mě zajímalo bližší info 🙂

E-mail:KE***@****am.cz

Eva

Kobi
Eva:

Ahoj, nejak mi nejde tvuj mail. Minuly tyden jsem ti psal, ale ted jsem si ve spamu vsimnul, ze to neodeslo.

Kobi:

U jména má tento mail: KE****@****am.cz

Katka

Ahoj, máte ještě místo v minibuse? Napíšeš mi prosím do meilu nějaké bližší info? Stačí když mi přepošleš, to co jsi (pokud tedy) psal Zuzce.
Děkuju

Katka 24

Jakub

Ahoj. S přítelkyní máme už daný pevný termín a i skoro hotový plán cesty. Ale jsme jen dva. Rádi by jsem poznali další aktivní lidi. Nechceme se mačkat v autě,ale pokud by jste měli stejnou cestu či nějaké stejné cíle,mohli by jsme se domluvit na společné cestě či se někde tam sejít.
Vyrážíme z Děčína 27.srpna a budeme v jen v jižním Norsku do 12.září.
Můj email: ja*******@***il.com (je mi 25 a přítelkyni 32)

Dominik

Ahoj,

zanedlouho (je to na posledni chvili) vyrazime take do Norska, vlastnim autem. Kdybyste se chteli setkat a jet spolecne, muzeme se domluvit. 🙂

Kdyztak napiste na brembyseznamcz.

Dominik

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: