Spolucestování Evropa

Norsko 2014 – začátkem srpna

Zdeněk

Ahojte, shánímspolucestující do Norska. Cesta by se konala začátkem srpna 2014, tak na 14 dní. Kdo máte zájem se přidat, neváhejte a ozvěte se! S pozdravem Zdeněk

Zkušenosti čtenářů

Radka

Ahoj,
a kam přesně se chystáš do Norska?Můj se jsou Lofoty, ale je to moc daleko.
Radka

Pavel

Ahoj taky se chystám do Norska, ale koncem července 26-27. tak na 14 dní. Auto mám. kdyba se chtěl někdo přidat budu rád. Pavel

maru
Pavel:

Ahoj Pavle,

pokud máš ještě volné místo v autě – ráda se přidám … Napiš na mail. Díky. maru.

Michal

Ahoj, taky bychom rádi s přítelkyní jeli do Norska. Platí stále tato nabídka? Kdyžtak mě neváhejte kontaktovat na mailu. Díky moc, Michal

Vaclav
Michal:

Ahoj,
ziju v Norsku, v Trondheimu, a mam chut vyrazit na sever, Lofoty, Tromso… akorat mi chybi lidi a auto… Kdybyste nahodou nekdo jeli kolem a meli volne misto, rad bych se pridal, pokud to prace dovoli a nase predstavy se budou tak nejak shodovat… Mozna bych mohl pujcit seakayaky…
Pekny den
Vasek

Vojta

Ahoj, taky bych se rád podíval do Norska, od jihu klidně až na Nordkapp. Pište mi na mail, Vojta.

stana

Ahoj, plati jeste tato nabidka a mate uz domluveno kam?:) DIKY jela bych

michal

uz jsem par dnu v norsku, s obytnou dodavkou, mam volna mista, pokud se chce nekdo pripojit a podniknout nejakej vejlet, budu tady cca do 20.august

Jirka
michal:

budu v Norsku od 19-28 srpna kdo se chce pridat

Jana

Ahojte,
je tato ponuka este aktualna?mala by som zaujem.
Diik
Jana

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: