Zdar cestovatelé, na začátku června pojedu do NORMANDIE na oslavy 70. výročí vylodění. V mém okolí není nikdo, koho by to také zajímalo. Najde se někdo tady? Pokud ano, pište na: je******@***il.com
Ubytování je rezervované na pláži Juno. Zatím jsme 3 lidé.
Ahoj Jendo, můžeš mi třeba na můj mail rt*****@****am.cz poslal bližší harmonogram cesty (co všechno máš v Normandii v plánu navštívit)?
Petr 35 let
Ahojte, chtěli bychom s přítelem také na oslavy vylodění a kamarád, který nám sliboval, že se postará o trasy výletu a o ubytování nám sdělil, že letí na Azory, že nejede. Mohla bych vás poptrosit o nějaký harmonogram akcí, případě, že bychom se mohli přidat, abychom nejeli sami. Vím, že už je trochu pozdě, ale tuto dovolenou si nechceme nechat ujít. Díky Iva
ahoj, chystáme se také s kamarády do Normandie a zatím jsme také nenašli moc informaci, byla bych ráda, kdyby jste mi poskytli nějaké informace, kam jedete, kam se podívat, kdy kde co začíná nebo také nějaké informace o vstupném. Děkuji
Zdravim,rad bych vyrazil na oslavy 70.vyroci vylodeni spojencu v normandii,jel bych vlastním autem nebo bych se rad k nekomu pridal,jedu uz podruhe,pokud ma někdo zajem tak pisnete na mejlik ev*********@****am.cz
Zdravím všechny, nějak nám s bráchou vlítlo takhle na poslední chvíli, že by jsme rádi navštívili Normandii 2014. Bohužel nemáme žádné nápady jak se tam dostat. Proto bych byl strašně rád, kdyby se mi někdo ozval, kdo má aspoň 2 volná místa. Finančně by jsme se sním samozřejmě srovnali. Děkuji s pozdravem David Svoboda
Mame 2 volna mista v aute na vylet na oslavu vylodeni.plan na 6 dni.
ahoj ,mohl by jsi mi poslat více informací? Harmonogram oslav,kterých se plánujete zúčastnit,ubytování, předpokládaná cena atd. děkuji
můj e-mail: ko*********@***il.com
Zdravím,
S kolegou jedem 1-8.6 na výročí,odpadli nám dva lidi. Takže máme volné místa. Akutně hledáme nějaké nadšence,kteří se dokážou rychle rozhodnout.
Skupina na fb: https://www.facebook.com/groups/1493001487578822/
TEL:608 782 316
Ahoj Jenda. Okrem rovnakej emajlovej stranky mame este nieco spolocne. Planujeme vylet do Normandie a hladame partaka. Neviem, ci je to dobry napad,ale za par viet to stoji. Volam sa Rado. Zijem v Dubline a planujem sa ist pozriet na 70. vyrocie vylodenia v normandii na motorke. Viem, ze nieje kazdy motorkar. Ale co ak nahodov??? Daj vediet odkial ty startujes a na com. Ak by sa to dalo spojit bolo by veselsie.Zelam pekny den a vela stastia:-)R