Spolucestování Asie/ Australie

Nepál jaro 2014

Olga

Ahoj cestovatelé, sháním někoho, kdo by měl zájem navštívit na jaře 2014 Nepál a absolvovat nějaký pěkný cca 3 týdenní trek ( pravděpodobně Manaslu). Nechci jet s CK, vím ale, že guide je nyní povinnost a proto bych ráda s sebou nabrala někoho, kdo se mnou bude sdílet finanční stránku (samozřejmě nejen to… :-)…holky, kluci, na tom nezáleží, důležité je nebýt z cukru. Pokud by někdo měl eventuální zájem, prosím, ozvěte se na můj mail…Díky!

Zkušenosti čtenářů

Libor

Ahoj Olgo

Přečti si náš plán a třeba něco společně dáme dohromady.

Na vysvětlenou,máme na tyto 2 destinace Indonésii a Nepál měsíc.
Turecko-Istanbul(stopover 16.4-17.4)přespání i čas na prohlíku
Thajska-Bangkok(stopover 18.3-20.3)přespání i čas na prohlíku
Indonésie- Yogyakarta(Borobudur/Prambanan)stopover čas na prohlíku
Malajsie-Kuala Lumpuru(stopover 4.4-6.4)přespání i čas na prohlíku
Takže na:
Indonésii-Bali,Komodo/Flores(20.3-4.4)máme cca 14 dní.

Přílet 20.3 Maumere a dále Kelimutu(crater lakes),Blue stone beach,Soa Hot springs,Bajawa(village Bena)
-vše privátní dopravou je rychlejší,pohodlnější a člověk může kdykoli a kdekoliv zastavit a třeba fotit,
dále Komodo nebo Rinca-cca k dispozici 7 dní

přelet do Denpasaru nebo Mataramu a na poznávačka máme cca 7 dní

a na:
Nepál-Káthmándú,Chitwan,Pokhara,Bhaktapur(6.4-16.4)máme cca 10 dní(v tomto bodě uvažujem o změně a to takové že posuneme datum odletu z Káthmándu a dáme nějaký trek (uvažujem o Anapurně ale vše ještě musíme domluvit)

Je nám jasné,že na Bali popř. Lambok,NP Komodo a Flores by nestačil ani měsíc,ale mi máme prostě k dispozici jen 14 dní,o Nepálu ani nemluvě,ale když je k dispozici multicity letenka (550Eur)a měsíc dovolené tak se s tim moc jiného dělat nedá,pokud člověk nepreferuje např.válení na pláži v Kutě.

Kdyby ti vyhovovala třeba jen část cesty tak se ozvy na:
Můj email:Li**********@****am.cz

Libor
Ps:momentálně jsme tři(pár,kde manželka má ráda moře a já co mám rád i hory+spolucestovatelka).

Filip

Ahoj, mám také v plánu vyrazit do Nepálu a Indie. Odlétám 29/01/2014 do Delhi a návrat 13/05/2014 z Kathmandu do Prahy. Sem na to zatím sám a společnosti se nebráním. Chci navštívit Dargeling a Sikkim v Indii a jít nějaký ten trek v Nepálu.

Michal

Olgo, na Manaslu se vydává permit minimálně pro dva cizince, takže parťáku potřebuješ v každém případě, nejen kvůli nákládům na průvodce. Kdybys nakonec nikoho nesehnala a šla někam sama, tak radím stejně si toho průvodce, nebo nosiče vzít. V posledních letech se v Nepálu ztratilo mnoho osamocených trekařů…

Martina

Ahoj Olgo, mám podobný plán. Odkud jsi?

Lucka, Praha

Ahoj Olgo a kdy to plánuješ? V jakém termínu? Možná bych sehnala i víc osob. Já bych mohla v průběhu března a dubna 2014. Odkud jsi? Pošli mi email: de*********@*****um.cz. Díky 🙂 Lucka

Jaroslav Staněk

Zdravím,
Pokud by se chtěl někdo přidat, tak v plánu máme jít kolem Annapuren s přechodem z Manangu přes Tilicho lake do Jomsomu přes sedlo Mesokanto la. Pokud zbyde čas ještě trek BC Annapurny.
Odlet 21.3 2014 Budapešť
Návrat 16.4.2014 Budapešť
Trasu lze měnit na základě aktuální fyzičky, počasí atd.
Info mailem. ja*********@****am.cz Pouze vážní zájemci, seznamovací akce na víkend podmínkou.
Jarda 37, Lenka 28 Liberec

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: