Spolucestování Asie/ Australie

Nepál – březen 2015

Jiří

Společně do Nepálu? V případě zájmu zašlu podrobnější informace o plánované cestě.Děkuji.

Zkušenosti čtenářů

Adéla

zní zajímavě:) napíšeš podrobnosti na mail?

Jana Tomšů

Ahoj,i přez letošní potíže s počasím cestu do Nepálu plánuji. Můžete prosím poslat podrobnější info? Děkuji, Jana Tomšů

Lukas
Jana Tomšů:

Ahoj, já chci do Nepálu na 4 týdny v dubnu na trek a sháním někoho do party. Jednou už jsem tam solo byl. Tak dejte kdyžtak vědět. PS žádný Chitwan 🙂

Denis
Lukas:

Cau. Ak si este nenasiel partaka, tak by som mal zaujem o Nepal v Aprili. Mam 38, fotograf.
Daj mi prosim ta vediet, ak je to aktualne. Diky

Lenka

Ahoj, taky přemýšlím o cestě. Více informací na mail, díky 🙂

Lenka

Ahoj, taky přemýšlím o cestě. Více informací na mail, díky 🙂

Tom

Ahoj, pošli mi prosím také nějaké podrobnější info mailem, dík.

Iveta

Ahoj Jiří,

prosím o bližší info do mailu. Díky a zdraví Ivet

Radek

Ahoj mohl bys poslat na mail bližší informace?
Děkuju Radek

jiří

Ahoj,
všem jsem Vám poslal na email podrobnější info o cestě.
Jen ivetě říhové se mi nedaří odeslat mail…..iveto kontaktuj mě na mail prosím pro správnost tvého mailu. díky, Jiří

Petr

ahojte lidi,nadhera ze mame vsichni podobny plany, chci letet unor brezen, presny termin nemam, sem sam a rad bych se k nekomu pridal.. mejl ro**************@****am.cz snad se nekdo najde,preji prijemny den 🙂

Aneta

Moc Vás zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli je tu někdo, kdo už třeba v Nepálu byl a koho bych se mohla zeptat na různé info. Je mi 21 let a na jaře příštího roku bych se chtěla vydat na cesty. Vím, že si můžu všechno načíst na internetu, ale mnohem raději dám na rady lidí a turistů, než dokumentů a komerčních článků. Děkuji mockrát, můj mail je tr***********@****am.cz a za každou zprávu budu moc vděčná.

Hynek

Ahoj, muzes mi prosim taky poslat blizsi info?

dekuji,
Hynek

Honza

Ahoj,
také se mi moc líbí myšlenka jet do Nepálu. Mohu poprosit o bližší info na mail ?
sc*************@***il.com
díky

Petr

Ahoj,
mohl bych take poprosit o info na email.
diky

Smilla73

Hledám parťačku,nejlépe 40+, která by mohla březen a duben strávit v Népálu, hory, příroda, vesnice, kultura, vše nízkorozpočtově. Nejsem zkušená horalka, takže pokud by šlo o trek, uvítám někoho, kdo to zvládne. Zkušenosti z cest mám.

Jana K.

Ahoj Jirko, na dva až tři týdny bych tam přesně v březnu taky jela. Napiš prosím víc. Díky, Jana

Petr

Zdravím, také máme letenky na březen. Prosím o info o Vašem tripu na mail, díky =)

Lenka

Ahoj, prosim posli blizsi info do mailu. Diky moc.

Ví'ta

Ahoj mám veliký zájem, posli info o cestě

josef podolák ladka kytýrová

na 30 dní

Denis

Ahoj. Ak je to este stale aktualne, tak posli info aj mne. Diky

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: