Společně do Nepálu? V případě zájmu zašlu podrobnější informace o plánované cestě.Děkuji.
Ahoj,i přez letošní potíže s počasím cestu do Nepálu plánuji. Můžete prosím poslat podrobnější info? Děkuji, Jana Tomšů
Ahoj, já chci do Nepálu na 4 týdny v dubnu na trek a sháním někoho do party. Jednou už jsem tam solo byl. Tak dejte kdyžtak vědět. PS žádný Chitwan 🙂
Cau. Ak si este nenasiel partaka, tak by som mal zaujem o Nepal v Aprili. Mam 38, fotograf.
Daj mi prosim ta vediet, ak je to aktualne. Diky
Ahoj, taky přemýšlím o cestě. Více informací na mail, díky 🙂
Ahoj, taky přemýšlím o cestě. Více informací na mail, díky 🙂
Ahoj, pošli mi prosím také nějaké podrobnější info mailem, dík.
Ahoj Jiří,
prosím o bližší info do mailu. Díky a zdraví Ivet
Ahoj mohl bys poslat na mail bližší informace?
Děkuju Radek
Ahoj,
všem jsem Vám poslal na email podrobnější info o cestě.
Jen ivetě říhové se mi nedaří odeslat mail…..iveto kontaktuj mě na mail prosím pro správnost tvého mailu. díky, Jiří
ahojte lidi,nadhera ze mame vsichni podobny plany, chci letet unor brezen, presny termin nemam, sem sam a rad bych se k nekomu pridal.. mejl ro**************@****am.cz snad se nekdo najde,preji prijemny den 🙂
Moc Vás zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli je tu někdo, kdo už třeba v Nepálu byl a koho bych se mohla zeptat na různé info. Je mi 21 let a na jaře příštího roku bych se chtěla vydat na cesty. Vím, že si můžu všechno načíst na internetu, ale mnohem raději dám na rady lidí a turistů, než dokumentů a komerčních článků. Děkuji mockrát, můj mail je tr***********@****am.cz a za každou zprávu budu moc vděčná.
Ahoj, muzes mi prosim taky poslat blizsi info?
dekuji,
Hynek
Ahoj,
také se mi moc líbí myšlenka jet do Nepálu. Mohu poprosit o bližší info na mail ?
sc*************@***il.com
díky
Ahoj,
mohl bych take poprosit o info na email.
diky
Hledám parťačku,nejlépe 40+, která by mohla březen a duben strávit v Népálu, hory, příroda, vesnice, kultura, vše nízkorozpočtově. Nejsem zkušená horalka, takže pokud by šlo o trek, uvítám někoho, kdo to zvládne. Zkušenosti z cest mám.
Ahoj Jirko, na dva až tři týdny bych tam přesně v březnu taky jela. Napiš prosím víc. Díky, Jana
Zdravím, také máme letenky na březen. Prosím o info o Vašem tripu na mail, díky =)
Ahoj, prosim posli blizsi info do mailu. Diky moc.
Ahoj mám veliký zájem, posli info o cestě
na 30 dní
Ahoj. Ak je to este stale aktualne, tak posli info aj mne. Diky
zní zajímavě:) napíšeš podrobnosti na mail?