Ahoj,
vcelku na posledni chvili mi odpadl partak na navstevu Nepalu.
V planu je pohodova, nenarocna dovolena. Kathmandu a okoli, Pokhara, NP Chitwan nejspis, Lumbini. Pokud by se nekdo chtel pridat, budu jedine rad, samotnymu se mi totiz nechce. Jedna se o tri tydny, s tridennim mezipristanim v Dilli.
Diky
Zbyněk
Koukam, ze si tady pisu sam. Kdyby nekdo mel zajem, tak se ozvete. Jinak co se tyka rozpoctu, je to rozpocet pro me, kterej mam vicemene v tyhle cenovy relaci overenej. Vse je na domluve
Ahoj, me odpadla partacka, ale ja uz jsem v Indii a do Nepalu mirim tak kolem 10.3. a zpet kolem 10.4. tak bysme se mozna mohli nekde potkat.
Ahoj Lenko, bohuzel jsem Nepal nakonec zrusil. Preju hodne zazitku. Cau
Ahoj, jak to mas vyresene s letenkou? a s jakymi naklady pocitas? mozna bych se pridala:-)
letenka s KLM pres Amster. Tusim 15 600, spolucestujici by preprodal. rezervovana na 20.3
. – 11.4., viza 800 indické, 800 nepalske. ubytovani v levnejch hotylcich, strava na ulici. pocitam celkem cca 700 Eur na tri tydny pobytu.
Odepisoval jsem ve spechu a byl jsem myslenkama jinde. Takze – info plati, zapomnel jsem jenom „ahoj, budu rad, kdyz se pridas, jakou predstavu mas ty?“