Indie, Srí Lanka, Nepál a Bangladéš

Nepál 2013

Honza

Hledáme třetí/ho/ až šestou /tého/ na trek do Nepálu. Termín 5.4.-5.5. Plus mínus den dva na sebe čekáme v KTM. Nechceme do turisticky „atraktivních“ oblastí, tek se rozhodujeme mezi treky kolem Manaslu, Dhaulagiry či do Dolpo. Přidá se někdo pohodový/á/.

Zkušenosti čtenářů

Gábina

Ahoj 🙂

mám jeden soukromý dotaz. Vrátila jsem se z Nepálu, ale něco jsem zapomněla a tady koukám, že vy tam poletíte. Mohli bychom si vyměnit email? děkuji

Jana K.
Gábina:

Ahoj Honzo,
Ja a mych 5 pratel mame naplanovan Nepal Manaslu trek – budem tam 3 tydny od 6.dubna.
Jsme pocetnejsi skupinka jenz neodpovida zcela tvemu pozadavku 😀 tudiz se ani nebudu snazit k vam nasackovat 😛
Paklize byste se nakonec rozhodli taky pro Manaslu a nevadilo by ti sharovat nejake info, tak budem jen radi. Neco jsem uz na netu nasla, ale kazda dalsi rada/ tip se hodi.
Kdyztak mi napis na xk*****@***il.com
Dik a Nepalu zdar !!! 😀

Jaroslav Zverina

Nazdar Honzo.
Ja premyslim o treku z Tumlingtaru pres Makalu base camp do udoli Everestu. Jsou to chvili macky a cepiny. To jsem nikdy nedelal, ale sel jsem Manaslu circuit, EBC. Makalu BC. , tak mam pocit ze je cas to zkusit. Dhaulagiri taky nevypada spatne.
Ozvi se jak to vidis.
Cau.
Jarda.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: