Spolucestování Evropa

Na kole 1600km okruh po Makedonii, Kosovu, ČH a Albánii

Radomír Čížek

Parťák na trip po Balkáně na kole – duben 2017

Zdravím všechny, ve druhé polovině dubna (14.4.-1.5.) se chystám podniknout okruh na kole přes Makedonii, Kosovo, Černou Horu a severní Albánií. Celkem cca 1600km za 15 dní.

Trasa: Skopje – planina Sharr – Prizren – Priština – Peje – kaňon Rugova – jezero Plav a pohoří Prokletije – Selce – NP Theth – Skhodra – jezero Koman – Kukes – velký Korab – Mavrovo – jezera Ohrid a Prespa – NP Galičica – Bitola – Skopje /mohu poslat detailní itinerář/.

Mám koupené letenky Bratislava-Skopje s wizzair (aktuálně s členstvím ve WDC za luxusních 1.500 zpáteční bez zavazadel).

Nemám problém jet sám, ale parťák by byl fajn. Je ale nutné být chlap a v dobré kondici, denní průměr se pohybuje okolo 125km s tím, že každý těžký kopec v okolí není překážkou, ale výzvou.. Občas proložené dnem nebo půldnem na nějakou horskou túru.

Je mi 30let, jsem ze Šumperka, pracuju jako hokejový trenér mládeže, mám rád extrémy, výzvy, cestování a pohodu. Vyjdu skoro s každým. Už jsem natěžko projel např. Slovensko, Ukrajinu, Balkán celý napříč, Skotsko nebo Rumunsko.

Ubytování ve stanu, u místních přes CouchSurfing nebo WarmShowers, vyjimečně v nouzi v hostelu. Spíš Low-Cost trip.

Zájemci mohou psát na Ra***********@****am.cz nebo volat na 605 556 524.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: