Ahoj cestovatelé a cestovatelky,
na začátku příštího roku se chci podívat na 3 týdny do Maynmaru. Protože nikdo z mých kamarádů nemůže a minulý rok jsem se na Hedvábné stezce domluvil na výletu do Vietnamu se dvěma super slečnama, tak i letos zkusím štěstí, zda se někdo bude chtít přidat 🙂
Je mi 31 roků a JV Asii miluji. Minulý rok jsem navštívil Vietnam a Kambodžu, předtím Thajsko a Malajsii. Pokud možno, tak bych chtěl cestovat s někým v rozmezí mezi 20 – 40 roky.
Trasu a místa, které chci navštívit jsem zatím neřešil. Takže je prostor pro společnou diskuzi a seznámení, zda si vůbec sedneme 🙂
Co se týká formy cestování, tak cestuji se 7 kg batůžkem 🙂 a nerad bych bydlel v luxusních hotelech.
Jinak se potápím, mám AOWD, takže je možné udělat nějaký jednoduchý ponor.
A také se chci vyhnout jízdě na slonech, viz http://www.ratocka.cz/elephant-nature-park/
Michal
Ahoj Míšo,
také se tam chystám, ale spíše jsem plánovala koncem tohoto října. Brzy se budu vracet z Aljašky, tak jsem se chtěla trošinku ohřát než vyrazím na Island. Máš ten svůj termín pevně daný?
Budu ráda když se ozveš (Tr****************@***il.com)
Michaela
ahoj, reaguju na tvuj prispevek na cestu do Barmy. Chtela bych se zkusit domluvit, zda bysme si sedli a mohli spolu treba vyrazit. Ja mam JV Asii taky velmi rada. Byla jsem 2x na Sri Lance, Vietnam, Indonesie a ted letim znova na Bali. Cestovani miluju, akorat taky porad hledam koho s sebou… kdyztak napis na mail: iv**********@****am.cz 🙂