Ahoj lidi, chystám se tento rok na cestu do Mexika (nejspíš v listopadu), zatím nemám přesné plány kam přímo letět, ale viděla bych to cestování 3 týdny bez cestovní kanceláře.
Prosím o jakékoliv info ohledně cestování do Mexika, letenky, ubytování, trasy, zkušenosti:)..děkuju moc za každou informaci
Dobrý den,
mám na prodej průvodce do Mexika Lonely Planet v angličtině, je zcela nový, nejnovější edice. Cena 500 kč plus poštovné (cca 50 Kč).
Ahoj, chystáme se taky v listopadu do Mexika – Yucatan. Neznáte někdo někoho kdo by tam žil a mluvil česky, případně nějakého průvodce?
Díky moc
Hezký den Ivčo,
srdečně Vás zdravím, žiji trvale v Cancunu, jsem průvodkyně v destinaci Mexiko – Cancun, oblast Mayský svět.
Nabízím zajimavé výlety, poznávací okruhy, prodej zájezdů do Mexika, doporučení výhodných letenek do Cancunu a doporučení hotelů v oblasti Cancun, Mayská Riviera, Isla Mujeres, Holbox.
Pro info me kontaktujte na http://www.mexikocesky.cz
Těším se na setkání
Hezký den 🙂
Martina
PS: Připravané akce: Prezentac: Mexický Karibik a Mayové, termín akce: Červenec 2012 /nyní jsem dočasně v Praze/:-)
Martina Brychová
Moderátorka Hedvabne Stezky – oblast Mexiko
Průvodkyně Mexiko
http://www.mexikocesky.cz
facebook: mexiko-česky
Email:
ma*****@me*********.cz
Pokud můžu poradit.. Kdo chce poznat Mexiko takové jaké si ho všichni představují, nejezděte do Cancunu či vůbec na Yucatán, ale jedte na sever Mexika – Meděný kaňon, Chihuahua atd. Resp. prostě od Mexico city nahoru.. Třeba Morelie nemá chybu. Pyramidy jsou i u Mexico city a věřte mi, že nemá smysl jen kvůli dalším pyramidám cestovat jinam (pokud to není koníček). Nicméně na tom východě je krásné potápění, kdo ho má rád, tak si to nesmí nechat uniknout. Z toho jsem byl unešen. Ale prostě Cancun a okolí je prostě turistická past, která nemá s Mexikem absolutně ale absolutně nic společnýho.. Možná tak španělštinu..
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Eva Schrollová: Sama 3000 km po Te Araroa a ještě dál
Co jíst pro celodenní energii? Potraviny, které vás udrží plné síly i na dlouhé túře
Berlín si připomene 35 let od pádu Zdi
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.