Střední Amerika, Mexiko a Karibik

Mexiko – listopad 2012

Iveta

Ahoj lidi, chystám se tento rok na cestu do Mexika (nejspíš v listopadu), zatím nemám přesné plány kam přímo letět, ale viděla bych to cestování 3 týdny bez cestovní kanceláře.
Prosím o jakékoliv info ohledně cestování do Mexika, letenky, ubytování, trasy, zkušenosti:)..děkuju moc za každou informaci

Zkušenosti čtenářů

Sarka

Dobrý den,
mám na prodej průvodce do Mexika Lonely Planet v angličtině, je zcela nový, nejnovější edice. Cena 500 kč plus poštovné (cca 50 Kč).

Ivča

Ahoj, chystáme se taky v listopadu do Mexika – Yucatan. Neznáte někdo někoho kdo by tam žil a mluvil česky, případně nějakého průvodce?

Díky moc

Martina
Ivča:

Hezký den Ivčo,
srdečně Vás zdravím, žiji trvale v Cancunu, jsem průvodkyně v destinaci Mexiko – Cancun, oblast Mayský svět.
Nabízím zajimavé výlety, poznávací okruhy, prodej zájezdů do Mexika, doporučení výhodných letenek do Cancunu a doporučení hotelů v oblasti Cancun, Mayská Riviera, Isla Mujeres, Holbox.
Pro info me kontaktujte na http://www.mexikocesky.cz
Těším se na setkání
Hezký den 🙂
Martina

PS: Připravané akce: Prezentac: Mexický Karibik a Mayové, termín akce: Červenec 2012 /nyní jsem dočasně v Praze/:-)

Martina Brychová
Moderátorka Hedvabne Stezky – oblast Mexiko
Průvodkyně Mexiko
http://www.mexikocesky.cz
facebook: mexiko-česky
Email:

ma*****@me*********.cz

Michal

Pokud můžu poradit.. Kdo chce poznat Mexiko takové jaké si ho všichni představují, nejezděte do Cancunu či vůbec na Yucatán, ale jedte na sever Mexika – Meděný kaňon, Chihuahua atd. Resp. prostě od Mexico city nahoru.. Třeba Morelie nemá chybu. Pyramidy jsou i u Mexico city a věřte mi, že nemá smysl jen kvůli dalším pyramidám cestovat jinam (pokud to není koníček). Nicméně na tom východě je krásné potápění, kdo ho má rád, tak si to nesmí nechat uniknout. Z toho jsem byl unešen. Ale prostě Cancun a okolí je prostě turistická past, která nemá s Mexikem absolutně ale absolutně nic společnýho.. Možná tak španělštinu..

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: