Spolucestování Evropa

Madeira v srpnu 2015

MiskaH

Ahoj při letošním vybírání dovči mě docela zaujala Madeira. Neuvažoval někdo o stejné destinaci a nechtěl by se případně přidat ? Moje představa je vyrazit v srpnu na cca 10 dní- památky, nějaká turistika kolem levád a trochu toho válení na pláži. Já 27, Ostrava

Zkušenosti čtenářů

Supaplex

Ahoj,
jenom pro informaci:
http://cestujlevne.com/lm-zpatecni-letenky-z-prahy-na-madeiru-4-990-kc-2/
🙂
Kdy bys tam planovala jit?

MiskaH
Supaplex:

Ahoj, díky za info! Ta cena je bezva, akorát kvůli práci můžu až v srpnu

petra

Ahojky,
docela jsem si s myšlenkou Madeiry také pohrávala.. Prosím ozvi se mi na mail pe*********@***il.com. Díky Peta

Sara

Ahoj holky, Madeira by mě taky zajímala, můžu taky v srpnu (nejlépe v druhé polovině srpna). Jste už nějak domluvené? Plánujete s cestovkou nebo samy?

Luboš
Sara:

Ahoj,
rád bych se na Madeiru přidal, ale spíše tedy bez cestovky-
Probíhá už nějaké konkrétní domluva? díky
Luboš

Monika

Ahoj, ja bych taky jela, mohla bych na prvnich 14dni v srpnu. Chtěla bych jet bez cestovky a ráda bych si prošla celý ostrov 🙂

Zuzana

Ahojte, mam stejne plany, bez cestovky, trochu poznavacky, dobrodruza, trochu odpocinku při mori,mozem v druhej polovici srpna (3. Tyzden).
Zuzana ka*********@***il.com

Michal

Zdarec,

prave v kvetnu jsme se vratili z Madeiry a pokud mohu tak doporucuji. Jen teda ne na to valeni u plaze nebot vsehosudy jsou tam plaze asi dve a rozhodne ne zadne Bibione. Taky letet na 10 dni se mi zda dlouho, ostrov se da objet za jediny den autem to jako pro predstavu. Pokud vsak jste akcni, tak klidne i deset dni, ale to uz budete muset chodit kazdy druhy den na levadu. Jinak ale doporucuji pujcit auto a projet to. Jo jeste, pokud pojedete, dejte vedet za kolik byla ta letenka… chteli bychom nejaky darek pro rodice.. zatim

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: