Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj! Nechtěl by se mnou někdo jet do VB – Londýna? Mohli/y bysme jet stopem anebo se SA (jednosměrná jízdenka od 950,- Kč). Pokud máte zájem, napište mi.
ahoj,jmenuju se milan a hned jsem musel reagovat,ja bych jel do VB hned,uz jsem tam byl nekolikrat,zil jsem tam chvili…vubec se nebranim jakemukoliv stylu cestovani,at uz autostop,nebo treba bus.staci se jen domluvit.budu rad za kazdou odpoved zatim ahoj M.
ahoj,jmenuju se milan a hned jsem musel reagovat,ja bych jel do VB hned,uz jsem tam byl nekolikrat,zil jsem tam chvili…vubec se nebranim jakemukoliv stylu cestovani,at uz autostop,nebo treba bus.staci se jen domluvit.budu rad za kazdou odpoved zatim ahoj M.