AHoj,
rad bych stravil letosni leto praci v Anglii, priblizne od konce cervna do zari. Volny cas bych travil sportem a poznavanim anglicke krajiny a pamatek…Zari bych pak rad vycestoval do Skotska a Irska (pripadne i jinam v Evrope)… Kdyby se nasel nejaky partak/partacka tak bysme mohli jet dohromady… 🙂
To by se mi taky líbilo, kdyžtak napište pro více info:) diky
Take mam neco podobneho v planu, budu se na Leto vracet z rocni cesty po Novem Zelandu a potrebuju trosku vydelat na dalsi velkou cestu, budu rad kdyz nebudu muset sam. kdyztak jsem na emailu
aoj, pokud ještě nemáte naplněnou kapacitu ráda bych se k vám připojila. Anglie mě velmi láká a aspoň bych nejela sama =) prosím ozvěte se mi někdo na mejl: lo********@****am.cz
Ahoj, taky bych ráda v létě do anglie.. zdokonalit aj. pište na m.******@****am.cz
Ahoj,
I já rád bych se přidal ale v Anglii budu již od dubna/května.
Kdyby něco tak mail.
Petr
Ahoj vsem. .
pokud je tu nejaky dobrodruh jako jsem ja.,a chce podniknout behem nasledujicich 14dnii cestu do londyna,muze se pridat. .nenii problem. . -))blizsi info na E:mail. . ..s pozdravem Storm. .
Ahoj, rad bych neco takoveho taky podnikl, hledam partaky. Chci se zeptat je inzerat jeste aktualni?
kdyztak prosim piste sem nebo na mail.
Diky.
Ahoj, já také přemýšlím o práci v Anglii tak od konce června do začátku října. Ráda bych se případně k někomu připojila.
Martina
Ahojky,
rada bych vyrazila po prazdninach{zari,rijen] do Londyna za jakoukoliv praci.Uvazuji o ceste uz delsi dobu,ale samotne se mi moc nechce a nikdo z mych pratel na tuhle jedinecnou,lakavou nabidku nereaguje:-]
Hlavni duvod me cesty je, se co nejvice zdokonalit v jazyce a taky zazit nejake to dobrodruzstvi:-]
S cestovanim nemam velke zkusenosti,ale verim,ze by se vse zvladlo….
Jsem z Brna,ale znam moc dobre i Olomouc:=]
Pokud nabidka nekoho zaujala,pls piste mi na mejl..Dekuji
Dodatek: klidne se muzeme hecnout a odjet co nejdrive,nemusime cekat do zari:-]]
ahoj,jeste stale planujes odjet? napis mi na mail a muzeme se domluvut 🙂 take tam chci jet hlavne kvuli jazyku
Ahoj, ja bych jela…-)
Tak se mi ozvi na mail da*****@****am.cz a napiseme si vic… 🙂
Ahoj taky bych rada vyjela o prazdninach. studuju vs a rada ybch se zdokonalila v aj. Napiste mi na zu****@****am.cz a muzem se domluvit 🙂