čauky hledám parťáka na pracovní, ale i na nejlepší letní výlet do Amsterdamu, je mi 20 let, udělám maturitu a jedu. Jsem z Brna a nechce se mi jet, úplně samotné 🙂 kdyby vás to zajímalo mrkněte na stránku http://www.letovamsterdamu.cz/ ..
Ahoj moc rada bych jela 😀 Napiš mi na email 😉 an********@****am.cz
Ahoj, taky bych jel, už jsem poslal bezpečnostní prověrku, tak uvidím. Letos taky maturuji. vo**********@****am.cz
ahoj, taky bych se ráda přidala 🙂 ma*************@****am.cz
Ahoj Luci, taky mám zájem o vycestování, ráda se přidám k tobě. Už jsem byla v Anglii a ráda zkusím něco novýho. Můžeš se ozvat na e-mail be************@****am.cz 🙂
Čaute,tiež by som sa k vám pridala.:)-ozvite sa – mi******@****am.cz
Ahoj taky jsem se přihlásil na praci na teto stránce, ale dlouho mi nikdo nic neposlal jak to vypadá s vyřízením potvrzení, kdyby to vyšlo tak se nejspíš uvidíme v Amterdamu. Byla jsi tam už někdy pracovat? pokud jo mohla bys mi poslat na mail jak to všechno funguje? Mail: sa******@*****um.cz díky Martin
Ahoj taky jsem se přihlásil na praci na teto stránce, ale dlouho mi nikdo nic neposlal jak to vypadá s vyřízením potvrzení, kdyby to vyšlo tak se nejspíš uvidíme v Amterdamu. Byla jsi tam už někdy pracovat? pokud jo mohla bys mi poslat na mail jak to všechno funguje? Mail: sa******@*****um.cz díky Martin
Ahoj ja tiež mam ist cez toto leto tam pracovať len neviem mate niekto nejake recenzie na tuto agentúru? 🙂 Diky ak tak napíšte mi na gmail bu******@***il.com
Cau tiez idem a tiez by sa mi hodili nejake recenzie tak ak niekto nieco vie tak an**************@***il.com
Loni jsem byl přes stejnou agenturu na golfovém turnaji u Amsterdamu, letos už jedu na delší dobu. Snad se potkáme! 🙂
ubytování zajištují?
Ahoj moc rada bych jela 😀 Napiš mi na email 😉 an********@****am.cz