Ahoj letos o prázdninách bych chtěla jet někam směrem ke španělsku (spíře stopem), ale moc se mi nechce samotné a taky více lidí je i větší zábava :D, takže kdyby se chtěl někdo přidat tak napište :))
Ahoj, mě se taky samotnymu nechce, tak jestli ještě hledáte někoho na cestu, tak můj mail je ri***@***il.cz..
Ahoj, rád bych se přidal. Jsem přátelský student gymnázia. 🙂 můžeš napsat na lo*******@***il.com
Ahoj, rád bych se přidal. Jsem přátelský student gymnázia. 🙂 můžeš napsat na lo*******@***il.com
Ahoj, pokud máte ještě místo, tak bych měl zájem. 🙂 Mám 22 let, studuji VŠ a rád se k vám přidám! 🙂 email:sk****@****am.cz
Ahoj taky bych se klidně přidala můj mail je be*****@****am.cz
Ahoj:) Uvažuji o cestě do Santiaga a do Španělska (a zpět dom) chci dostopovat, sama stopovat nechci:)) Přidá se někdo? da**************@****am.cz nebo stejnojmenný facebook. Jsem z Ústí n/L (20r).
Ahoj 🙂 taky bych se přidala. Je mi 22 let, jsem studentka sociální práce a jsem z Ostravy. Mail: Mi********@*****um.cz
Já bych se klidně ráda přidala, kdyžtak se ozvi na mejlík sa*********@****am.cz 🙂 třeba se domluvíme, samotné se mi taky nechce 🙂