Ahoj,
ráda bych někam o prázdninách vyrazila, ale bohužel není s kým, takže kdyby byla nějaký skupinka super lidí, byla bych strašně ráda. Čím víc, tím větší sranda, ne? Je mi 19 a bydlím kousek od Brna. Napadlo mě využít nějaké slevy na vlak, to by mohlo být výhodné, ne? Jinak náplň- zkombinovala bych přírodu i prohlídku měst. Ale uvítám jakékoliv nápady.
Ahoj,
taky bych se rád někam vydal po česku. Na jak dlouho by sis to představovala? Byl jsem teď měsíc v mexiku, tak bych si rád prošel i něco z rodné krajiny. Je mi 24 let a jsem z Valašského Meziříčí. Ozvu se mi kdyžtak na mail. Mára
Ahoj,
máme podobný problém. Chystáme se letos o prázdninách (přelom července a srpna) na expedici 🙂 do Rumunska – Fagaraš a okolí. Zatím to vypadá na skupinu o třech lidech, ale rozhodně bereme i další pohodový lidičky.
Jen pro informaci jsme z Brna nebo okolí. Kdyby jsi měla zájem, tak napiš na e-mail: jk*****@***as.cz.
Kuba
Ahoj,
mám podobné plány a taky nemám s kým cestovat…:)bylo by fajn mít s kým. Já jsem z Brna. Kdyžtak mi napiš na mail (el****@*****um.cz.
Měj se