Thajsko, Barma, Kambodža, Laos a Vietnam

Laos, Vietnam 2013

Veronika

Ahoj všichni,
v lednu a únoru se chystáme cca na 5 týdnů na cestu po Laosu a Vietnamu a hledáme někoho, kdo by chtěl cestovat s námi. Zatím jsme tři (pár – oba okolo 25 let, a moje mamka, 45). Ideálně hledáme paní ve věku maminky. Pokud budeš chtít, pošlu zpracovaný itinerář. Vítáme osobní setkání, abychom se před cestou trochu oťukali:)

Zkušenosti čtenářů

Marie Zastoupilová

Ahoj Veroniko, velice ráda bych jela , ale až únor – březen, protože se vrátím 30.12. ze Srí Lanky a musím být v lednu v práci. .byla jsem již v roce 2010 na 1 měsíc ve Vetnamu a moc se mně tam líbilo. , ráda bych se tam vrátila. Jsem z Prahy , je mně 59 let. hodně sportuji a jsem velmi pohyblivá. Marie – pošli itinerář e- mail ob****@**to.cz

Veronika
Marie Zastoupilová:

Ahoj, to je škoda, že se mineme. Mamka by byla určitě ráda:) Obě studujeme (ona dálkově, já prezenčně), takže nám sedí jen tento termín. Vyrážíme 19. ledna, už máme i letenky. Itinerář se zatím vyrábí, nedávno jsme ho začali teprve tvořit. Měj se krásně a ať se ti líbí na Srí Lance:) Verča

nora
Marie Zastoupilová:

Ahoj 2.-3. mesiac 2013 by mi sedel, mám 59 rokov

Karel

A jste hetero nebo homosexuální pár?
Ptám se, protože v Lonely planet píšou, že cestuje hodně homosexuálů a že by měli být jihovýchodní asii vítání.

Karel:

Tento příspěvek byl redakcí smazán jako nevhodný

Nora

už je to asi pasé, že?

milan
Nora:

Ahoj my ideme do thajska a potom chceme ist do vietnamu atd ak chces mozme sa dat do kopy .odchadzame v 28 1 potom dalej podla programu

kája

Někdo do Vietnamu v září ? Mám v plánu projet celou zemi od severu k jihu a ráda bych dala dohromady nějakou partu, čím levnějc tím líp 😀 Jsem studentka z prahy. Všichni odepisujte !

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: