Čaute všichni cestovatelé 🙂
mám koupené letenky od 15.11.- 21.12. do BKK. Od 15.11. jedeme ve dvou s holčinou, se kterou jsem se seznámila prostřednictvím těchto stránek. Priority NP, chrámy, moře, pár dní někdo dobrovolničit, zkrátka klasika, ale nechceme moc příliš turistická místa (Phi-Phi, Phuket, Vientianne, Siem Reap atd.). Pokud by se k nám na nějakou část rád někdo přidal, budeme rády. Já jsem tam od 4.-21.12. sama, takže uvítám jakékoliv nápady a společné plány. Jsem víceméně pro všechno, mám ráda poznávání nových kultur a ráda bych se podívala mezi horské kmeny v Laosu.
Díky a pokud chcete, ozvěte se, určitě se dohodneme 🙂
Mám podobné plány,jen to Thajsko bych asi letos vynechal..Můžeme to probrat;-)
D.
Ahoj:-)
ja planuju cestu do Thajska v terminu od 15.11. do 7.12., ale nebranim se ani navsteve Kambodzi ci Laosu, ktere jsou taky moc lakave. Takze pokud byste jeste uvitaly partacku na cestu, napis mi prosim email.
Diky, Iva (28)
No já přiletim do Thajska 6. prosince, takže nějak tak kolem 12. týho by jsme si mohli dát sraz někde.
Ahoj, rada bych vyrazila kamkoli do Asie,takze se rada pridam.Muzes mi prosim Te napsat kdy kde budes? Mas uz konkretni plan? Mohla bych dat dohromady tak 3 tydny, konec listopadu az prosinec…
Dej vedet
K.
No přibližně od 9 do 15. prosince se budu pohybovat v jižní části Kambodži a potom se přesunu do Vietnamu.
AHojte, s kamaradem (oba 27) mame prilet do BKK 3.12..odlet 25.12. nemame este pevny plan, ale zvazovali jsme z BKK smer Kuala Lumpur. navstivit nejake ostrovy, odlehle domorode vesnikcy a nejkae tracky po pralese. nicmene okolni zeme nas taky lakaj (laos, kambodza). mate-li program, mozna by nas presvedcil a muzeme nejaky den/tyden spolu stravit 😉
Ahoj
mám koupenou letenku do Thajska na 25.10. s tím že mě tam taky láká vše okolo páč jsem tam ještě nebyla. Přesný plán nemám, kdyby se ke mně někdo chtěl přidat, budu ráda když se mi ozvete. Let zpět do Phy na 11.12.
Ahoj, já bych mohl odletět tak v polovině listopadu a potřebuji se vrátit zpět začátkem prosince. V JV Asii jsem ještě nikdy nebyl, spíš mě zajímají ta méně turisticky navštěvovaná místa, klidně i na skok do Vietnamu. I to cestování chci pojmout spíše dobrodružně, cestovat místní dopravou a nocovat u místních. Ty horské kmeny v Laosu zní hrozně zajímavě. Konkrétní plán zatím nemám.
ahojte:-)
ráda bych jela na 3-4 týdny do Vietnamu, Kambodže, případně i jíné země. věková kategorie: 24-34.
Nějaké plány už mám. Termín odjezdu: list./prosinec, případně leden:-)
Ahojte, přibližně od 2.12. do 16.12. budu v Kambodži (Pak se presouvam do Saigonu), začnu asi Angkorwatt ale pak spíš treky, vesnice, příroda spis nez mesta. Low cost. Fixní plan nemam, ráda se k někomu pripojim, nebo jestli se chce nekdo pridat, dejte vedet na mail. Lucie (27)
Ahoj,
zaujal mě tvůj příspěvek.
Jmenuju se Šárka, je mi 26 let a nejsem žádný velký cestovatel. Moje první velká cesta byla v lednu na Srí Lanku, kterou jsme se snažily za tři týdny procestovat. Byla jsem nadšená z té kultury, z lidí i z mentality.
Proto bych se na podzim/na zimu ráda vydala do další země. Laos, Kambodža, Thajsko mě hodně zajímá, něco málo jsem četla, ale kamarád mně hlavně vnutil myšlenku, že když se mi líbilo na SL, tak ať navštívím právě tyhle země, hlavně Laos.
Ale jak říkám, jsem v tomhle ohledu cestování nová. Nemám zkušenosti, proto bych se ráda přidala k někomu, kdo už něco prožil. Nejlépe na celý pobyt.
Pokud by jsi chtěla, tak se ozvi na email sa*******@****am.cz
Ahoj Šárka