Spolucestování Asie/ Australie

Laos – leden nebo únor 2016

Ondra

Ahoj,na začátku příštího roku, někdy v lednu nebo na přelomu ledna a února se chystám do Laosu a pomalu začínám shánět spolucestující. Našel by se někdo, kdo by se rád připojil? Zatím jsem sám. Původně jsem volil mezi Laosem a Barmou, ale nakonec zvítězila krásná příroda, která v Laosu (prý) je. Viděl bych to tak na 2-3 týdny, nějak kolem 18-20 dní. Rád bych to pojal batůžkářsky, s využitím místní dopravy, se zaměřením hlavně na přírodu, národní rezervace, hory, treking, cestování po řece atd. Mám v hlavě už docela konkrétní itinerář, ale můžeme to případně jakkoliv změnit nebo poupravit, kdyby se někdo z nás chtě podívat jinam, navíc Laos je země, kde se cestuje pomalu a nejistě, takže stejně pevný itinerář ani není možný, spíš si jen vytipovat pár míst, která chceme vidět. V jihovýchodní Asii jsem zatím nebyl, i pro mě bude novinka, mám zatím něco nacestováno hlavně z Afriky, kde jsem byl 5x, a pak pár dalších zemí (Uruguay, Uzbekistán, Kyrgyzstán atd.). Kdyby to někoho zlákalo a chtěl by se přidat, budu jedině rád. Zatím je dost času, ale nějaké úvodní plánování už je na snadě.Piště mi prosím radši na mail, chodím na něj denně.Ondra, 29 let, Praha (on***********@***il.com)

Zkušenosti čtenářů

Evel

Ahoj Ondro,já bych jela. Máš nějaký plán cesty nebo to teprve bude vznikat? Kontakt na mě je: el*******@*****um.cz

Ondřej

Ahoj, trochu nám postupem času prořídly řady, takže nabídka je stále aktuální a kdyby se chtěl někdo přidat, není problém. Vím, je to už trochu narychlo, navíc máme už fixní datum (21.1. – 12.2.2016), takže je to pro nově příchozí trochu svazující, ale kdyby měl někdo chuť se připojit třeba i na část cesty nebo se v tomto období bude nacházet poblíž a chtěl by se užít trochu Laosu, neváhejte mi napsat.:-) Rádi bychom projezdili severní Laos a chceme strávit i jeden den v Bangkoku.
Ondra
on***********@***il.com

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: