Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, uvažuju o treku do Ladakhu a sháním nějakýho parťáka. Nejsem velká trekařka a tak bych se nebránila možnosti najmout si oslíka abych nemusela jít celou dobu s plnou polní. Zkušenosti s cestováním mám. Low cost. Dana, Praha, 37let.
Zkušenosti čtenářů
Michal
Ahoj,
v tý době tam budu (už potřetí), na společnej trek to ale moc nevidím – asi už budu mířit směr Padum, Darcha. Ale pokud by sis o tom chtěla nějak promluvit, ev. dát info nebo kontakty jsem k Ti dispozici (cca do 31.3. – pak mířím pryč).
Michal
Ahoj,
v tý době tam budu (už potřetí), na společnej trek to ale moc nevidím – asi už budu mířit směr Padum, Darcha. Ale pokud by sis o tom chtěla nějak promluvit, ev. dát info nebo kontakty jsem k Ti dispozici (cca do 31.3. – pak mířím pryč).
Michal