Hledám spolucestovatele do kyrgyzstánských hor, zhruba na tři týdny v září. Objevila se skvělá nabídka letenek z Prahy do Biškeku (zpáteční cca 5000 Kč), tak bych toho chtěla využít, protože Kyrgyzstán byl můj letošní cestosen 🙂 Ale je možné, že nabídka letenek nebude dlouho trvat, tak by to chtělo vyřešit co nejdříve.
A nemohla bys už někdy dříve a na delší dobu? Co nejdříve bych chtěla kvůli počasí, a dva týdny mi přijde málo, když už budu dávat peníze za cestu 🙂 Ale jinak spolucestovatelku beru samozřejmě taky (momentálně jsem ve fázi, kdy zvažuju, že pojedu sama, kdyby se mi nepodařilo nikoho najít). Ale kdyby se přidal ještě nějaký chlap, bylo by to fajn. Mám už nějaké nehezké zkušenosti z minulosti, tak jsem opatrnější. Když tak se mi ozvi na e-mail: mi****@*****um.cz
Šeby, já bych jel, jsem 37 let chlap. Něco nacestováno už mám. Ozvi se, prosím, na mail. le***********@****am.cz. Spěchá. Děkuju.
Ahoj, jedeme zatím dva od 27.8. do 25.9. tak se k nám můžete přidat..
el**************@***il.com
Ahoj, taky bych ráda využila akce a zajela na nějaký kratší trek (celkem max 10 dní v Kyrgu). Zkušenosti s přechodem hor mám, šíleně mě to baví. 6iju v Praze a je mi 28.
Ahoj,
Kyrgyzstán mne taky strašně láká. pokud by tady byl někdo, kdo ještě shání parťáky nebo někdo ke komu bych se mohl přidat, můžete se ozvat na vo*********@****am.cz (muž 25, Brno). Ideální by byla délka pobytu kolem 2-3 týdnů, ale klidně se přizpůsobím
Ahoj, také jsem našla ty super letenky a velmi mne to láká, ale můj muž jet nechce. Asi bych to díky svým cestovatelským zkušenostem dala i sama, ale raději bych se k někomu připojila, časově jsem velmi flexibilní, ale kvůli firmě (výplaty,odvody ap.) bych mohla vyrazit nejdříve 8. září, návrat nejpozději 8.10.
Ahoj, nevím, jestli se zobrazuje mail, tak ještě pro jistotu doplňuji: Se****@****am.cz
Já mám nakonec letenky na 1.-17. září. Domluvila jsem se nakonec s nějakou skupinkou lidí, co tam budou ve stejnou dobu. Ale kdybyste tam někdo plánovali tou dobou být taky, tak to myslím můžeme nějak zkombinovat 🙂 Ale podle toho, kolik lidí se mi ozvalo, tak myslím, že budou plná letadla Čechů, tak myslím, že najít parťáky nebude problém 🙂
Ahoj, s přítelem bychom se také rádi vydali do Kyrgyzstánu a líbí se nám stejný termín jako tobě. Nemůžeme se k tvojí skupince přidat ? Avšak s podobným typem „dovolené“ nemáme žádné zkušenosti, máme prolezlé pouze naše a slovenské hory, žádní horolezci nejsme, tak jestli byste nebyli ochotni se nás ujmout. Jsme velice bezkonfliktní, umíme anglicky a přítel se dorozumí i rusky:)
Plánujete se cestou tam nebo zpět stavit na pár dní v Istanbulu? Jaký máte plán na cestování, šlo by se k vám do skupinky ještě přidat?
Ahoj, s kámoškou vyrážíme do Kyrgistánu v termínu 23.8.-8.9. a rády někoho přibereme sebou. Chceme hlavně na treky, plán ale zatím nemáme. Jsme z Brna.
Ahoj.
Ja si prave pozeram letenky a vypada to, zeby som siel uz 20-teho. A asi 9.9. Nazad. Som sam, tak by som sa rad pridal. Z par akcii mi uz zislo, tak zhanam takto narychlo k niekomu. Ak by sme trekovali traja, tak mam expedicny 3-miestny stan. Skusenosti mam z Alp, Laponska, Himalaji. Z Pov. Bystrice.
Dajte mi plis vediet na Rastykovic gmail, alebo facbuk.
Nestačila by spolucestovatelka? Taky bych ráda jela. Poslední 2 týdny v září.