Nechtěl bys se někdo přidat na měsíční putování touto krásnou zemí? Termín v červenci až srpenu 2015. Musím dopředu nahlásit dovolenou a chci z důvodu ceny co nejdříve koupit letenky. Program – trekování, hory, jezera, poznávání kultury a obyvatel, případně možná nějaký těžší výstup kolem 5000mnm Krásy střední asie, pamír, usměvaví lidé, toulání se po nedotčených horách. Nízkonákladově, spaní převážně pod stanem. Vybavení i zkušenosti mám, rusky však nepanemaju, takže znalost ruštiny je vítána. Pokud někoho tato země láká podobně jako mě a máte chuť se přidat, neváhejte a napište.
Aktualizace
Jsme již dva (pohodáři, 28 let, Z Brna) Letenky už máme zakoupeny na termín 10.7. – 14.8. Rádi někoho ještě přibereme. Pište na mail.
plánuji srpen až září 4 týdny, ale na kole, jinak vše jako vy, stan… za kolik jste sehnali letenky a nevíte o někom, kdo by chtěl také cyklo?
Ahoj, já se chystám v té stejné době (červenec, srpen) na cyklocestu z Almaty přes Biškek a Osh do Dušanbe po Pamir highway. Cestou bych si dal rád na zpestření nějaký výšlap / proběhnutí v horách. Pokud byste chtěli mohli bychom se alespoň nějak potkat.
Tak naše výprava už má tři členy (dva kluci 28 a holka 37) letenky jsme sehnali cca za 10 tis, ale to bylo začátkem ledna, teď jsou čím dál dražší. Jinak itinerář cesty zatím ladíme, ale pokud budeme mít nějaký společný cíl jsem pro setkání.
Ahoj, plánuji cestu také tímto směrem, ale nemám letos s kým jet, už máte představu co tam budete podnikat? A nevzali byste ještě jednu 34letou koc?
Ahoj, v červenci se s přítelkyní chystáme do Uzbekistánu a Kyrgystánu a přibližně od 15. července budeme v Kyrgystánu, přičemž plánujeme nějaký ten trek do hor. Chci se zeptat, jak to máte naplánované nebo jestli by bylo možné se na nějaký trek připojit.
Konkrétní itinerář zatím ladíme ale myslím že cca do konce měsíce bych už měl mít dosti konkrétní představu kde se v jakou dobu budeme pohybovat. Předběžně to ale odhaduji na trek v Ala Archa. Společnost je samozřejmě vítaná.
Ahoj, v druhé polovině července bych chtěl na cca dva týdny podniknout podobně koncipovanou výpravu do Kyrgyzstánu. Já 30 (sportovně založenej). Letenku zatím nemám, ale itinerář už jo. Ještě o cestě zvažuje můj kámoš, ale ten není 100 % jistej.
Rád od vás uslyším, do emailu bych potom napsal víc.
Ahoj, chystáme se tam s kámoškou mezo 8. srpnem a cca 22.srpnem 2015. Ťan Šan. Asi trek pod Karakolem, výstupo na Pik Učitěl, pokud nás bude víc, rád bych ten drsnej trek kolem Kyrgyzsko-Čínských hranic (od jedné vojenské základny ke druhé). Hledáme nějaké lidi do party, určitě by bylo více srandy a hluboko v horách o lepší bezpečnost. Chceme co nejdříve kupovat letenky.
Teď jsme dva, a jsou tu 3 další…taková ti „možná“ …takže jim moc nevěřím.
Ahoj Bohouši, teda vlastně všem příchozím. Už víte nějaký přibližnější termín v národním parku? My budeme předtím nějakých cca 10 dní v Uzbekistánu a v Kyrgyzstánu se chceme určitě vypravit k Issyk Kulu, tak možná zvládne i nějaký trek tam. Pokud byste se vypravili do Ala Archy kolem 22. až 25. července, tak je dost velká pravděpodobnost, že bychom se přidali.
Ahoj,
budeme tam s kámoškou (obě 30+) od 29.7. do 17.7., tak kdyby někdo chtěl, budem rády, když se přidá. Chceme začít v Ala Archa a pak treky na východě…
Kdyžtak se ozvěte rovnou do mailu.
Katka
Oprava: od 29.6. 🙂
Ahoj, ideme vo dvojici do Kyrgu, odlet z Prahy 27.6. cez Istanbul, v Bishkeku sme 29. a potom chceme ísť rovno do Karakolu a odtial na trek cca 6 dní, potom naspäť do Karakolu a odtiaľ na ďalši trek, spanie v Jurte…teraz sa chystáme do väčšieho plánovania. Odlietame 24.7., tak aj máš záujem napíš mail a možeme sa dohodnúť 🙂
Ahoj, ráda bych do Kyrgyzstánu letos též, vypadá to ale že už jste se docela rozrostli, pokud ještě možnost se připojit, prosím o info na mail. Díky, Lenka,28+2 🙂
Ahoj Bohouši, moc ráda bych se do Kyrgyzstánu vydala. Kamarád tam byl asi před dvěma lety na podobné cestě, jakou asi plánujete vy. Mohla bych od nej získat i nějaké tipy. Je mi 28 a jsem také z Brna, rozumím rusky. Mohla bych jet přímo s vámi v termínu, co jsi psal na zacatku. Dej vědet na můj mail Su********@****am.cz jestli ještě mate zájem. Sešli bychom se v Brně a probrali detaily a vas itinerar. Zuzana
Ahoj v poslední chvíli mi zkolaboval plán na léto a přemýšlím co na léto vymyslet… můžu na 2-3 týdny kamkoliv. Jsem omezen jen tím, že bych měl být zpět na konci srpna. Nejpozději první týden v září…
Pokud bych se mohl přidat k někomu nebo vymyslet něco extra, tak prosím o odezvu.
Martin 31let.
Ahoj, letime 2 kluci 11.-20.8.2015, v plánu je 6 denní trek z Karakolu. A pak 2 dny na další poznavacku. Uvažujeme o půjčení auta, neco naplánováno máme, něco pripravujeme. Pokud se nekdo zodpovědný a trochu trénovaný chce přidat, uvitame to. Jsme fotografové a rekreakcni sportovci. Rusky neumíme, ale jsme dobrodruzi a usmevavi.
Ahoj, takové destinace mě lákají. :)Ozvi se mi na mail. Hanka