Střední Amerika, Mexiko a Karibik

Kuba 2014

veronika 55+

Přidá se někdo přiměřeného věku, trochu zcestovalý na 3-4 týdny v lednu/únoru na cestování po Kubě na vlastní pěst?
Anglicky se domluvím.

Zkušenosti čtenářů

pdmlynek

No, angličtinou se domluvíš na letišti nebo tak na Veradéru, ale myslím že je dobré umět trochu španělsky.

Kubo

Urcite, doporucujem spolucestujuceho s aspon komunikacnymi znalostami spanielciny…zjednodusi to mnoho veci a sprijemni pobyt…

Kati

Ahoj, jako spolucestujici se nenabizim, ale jsem v Havane skoro cely rok, tak jestli po prijezdu budes potrebovat nejake rady do zivota, tak se stav na kafe, domu (00537)321076 a mobil (00535)2686260. Letim za tyden a pripojeni na internet budu mit mizerne, tak se omlouvam, pokud bych neodpovidala. Zdravi Kati

jitka Jebasová
Kati:

POmoc bych potřebovala,ale se vším kde se ubytovat co dělat….Jitka

Lenka
Kati:

Ahoj Kati, ráda bych se poptala na Kubu, chtěli bychom tam přijet před Vánoci a strávit tam Vánoce. Neznáš náhodou dobré letenky, pořád koukám a jsou drahý 🙁 a lodní doprava př. mezi Kubou a Dominikánskou republikou neexistuje, je to tak? A prosím, napiš na email ri*****@****am.cz, děkuju mockrát za případnou pomoc, Lenka

steve
Kati:

ahoj kati – s tim internetem je to bida – jezdim tam casto – na jare tam budu v marina hemingway – moje lod ma ceskou vlajku. Zavolam Steve
P.S. jsem cechkanadan

Romana
steve:

Kde je marina Hemingway?:-)
Letíme do Havany v únoru celá rodina, třeba zamáváme. 🙂
Zatím máme jen letenky, program řešíme.

Jirka+Monika
steve:

Ahoj Steve,
jedeme s manželkou 23.2.-12.3. na Kubu. Budeme v Havaně asi 4 dny. Rádi tě potkáme a získáme nějaké zajímavé info. Neumíme španělsky, tak budeme rádi za rady…
J+M

steve
Jirka+Monika:

odjizdim ze St. Augustine dolu na Keywest po 20.lednu a to mi veme asi tak 6 az 7 dni.Potom prejedu na Kubu.Musim samozrejme cekat na spravne pocasi protoze se jede pres Golfsky proud a to je spatne kdyz fouka ze severu.Kazdopadne bych mel byt v Marina Hemingway okolo
10.2. Marina Hemingway je na zapad od Havany a taxi stoji 10Cuc(turisticke peso).Kdyz jste trochu odvaz tak
z pred Hotelem Angletera jezdi dvouposchodovy autobus
za 5Cuc a ridic i kondukterka mluvi Anglicky takze kdyz
vystoupite na posledni stanici nez se otaci zpet.Tak pesky je to asi 3/4hodiny a muzete chytit lokalni taxi
za 10pesos(moneda national)coz je asi 0.50Cuc.Rad Vas uvidim.Moje lod ma Canadskou a Ceskou Vlajku. Steve

Alice
Kati:

Ahoj Kati,chystám se 3.7.2014 na Kubu a ráda bych získlala nějaké info. V tuhle chvíli mně dělá největší starost cestování. Obzvlášť cesta z Trinidadu na Habana Airport. Uvažuju o taxi, ale dočetla jsem se, že pro samotnou ženu to není moc bezpečné. Taky váhám, jestli si ho objednat dopředu přes net a nebo až na místě(doporučili mně to na ambasádě). Nevíš třeba o někom spolehlivém, kdo by mě svezl? Popřípadě kdyby se někdo svezl se mnou 17.7., bylo by to úplně ideální :-)Díky za info.

Lenka

Ahoj Kati, ráda bych se poptala na Kubu, chtěli bychom tam přijet před Vánoci a strávit tam Vánoce. Neznáš náhodou dobré letenky, pořád koukám a jsou drahý 🙁 a lodní doprava př. mezi Kubou a Dominikánskou republikou neexistuje, je to tak? A prosím, napiš na ten email, děkuju mockrát za případnou pomoc, Lenka

steve

Ahoj veroniko – ja tam v te dobe budu v marina hemingway-moje lod ma ceskou vlajku. Zdravi steve

Veronika

Ahoj všem, já a můj kamarád (Brňáci, 27 let) letíme 27.2. – 13.3.2014 z Vídně a taktéž hledáme spolucestovatele, nejlíp španělsky hovořící 🙂 První dva dny bysme si asi dali rádi voraz někde v hotelu a pak procestovali (autem/busem) vše co půjde s nocováním v casas particulares. Who is in? su**************@***il.com

Hana

Lidičky,
kdo jede/chtěl by jet 26.3.-14.4.2014? Nabízím „sdílení“ auta 1-2 osobám buď na východní nebo západní část cesty (od Havany). Z Havany nejdříve do Viňales, potom přes Havanu na východ. Pište na mail sa*******@*ms.cz
H.

Vyhybkar

Ahojte,

zopar pravych info o Kube (zial nefunguje formatovanie):

http://blog.hedvabnastezka.cz/vyhybkar/kuba/s-batohom-po-kube

Ak by ste mali niekto backpackerske otazky, kludne ich napiste pod clanok. Ak budem vediet, rad poradim.

vyhybkar

Marcel Hrubý

Hola todos,

Pár praktických rad o Kubě na mém blogu http://www.zajezdykuba.cz/blog.html

Návrh 14 denního cestování po Kubě http://www.zajezdykuba.cz/14-denniacute-zajezd-na-kubu.html
Cuba Libre!

katka

14.3. prilietame do Havany na 4-dnovy vylet, ak mate tipy na lacne ubytovanie velmi rada si ich vypocujem ci precitam..zijeme a priletime z Kajmanskych dakujem…

Jitka Jebasova

Moc rada bych se na Kubu jeste podivala sice mi bude 50 a dusi jdem dost ,,silena“ jsem jen jina,ale ne spatna

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: