Ahojte,
chystám se na Korsiku a sháním nějaké „spolupachaatele“ :))…
Kdy: někdy červen 2011, termín si pak dopřesníme, cca na 8 dní
Doprava: autem
Cena: přeběžně cca 8 000 czk/1človík (v ceně jsem počítal : cestu – nafta, dálniční poplatky, trajekt, pobytovou taxu, půjčení mořského kajaku s příslušenstvím)
Předběžný program : kolem části západního pobřeží na mořských kajacích, koupačky, šnorchlovačky, sem tam lezení po útesech a jiné zábavy. Přespání na různých malých plážích, které budou po cestě a které jsou přístupné pouze z moře 🙂 a nějaký den si udělat změnu a vyšlápnout i do hor… itinerář ještě společně doladíme 🙂
Kdo byste se chtěli přidat, tak mi dejte vědět, ideálně nejpozději do konce dubna.
Díky a zatim zdarec Mirek
email: mi************@****am.cz
tel: +420 777 888 310
Ahojte,
chystáme se na Korsiku a sháním nějaké „spolupachaatele“ :))…
Kdy: v 1.týdnu v září 2011, přesný termín si pak dopřesníme, jak dlouho – cca na 8-9 dní
Doprava: autem
Cena: přeběžně mi vyšla na cca 8 000 czk/1človík (v ceně jsem počítal : cestu – nafta, dálniční poplatky, trajekt, pobytovou taxu, půjčení mořského kajaku s příslušenstvím)
Předběžný program : kolem části západního pobřeží na mořských kajacích, koupačky, šnorchlovačky, sem tam lezení po útesech a jiné zábavy. Přespání na různých malých plážích, které budou po cestě a které jsou přístupné pouze z moře 🙂 a nějaký den si udělat změnu a vyšlápnout i do hor… itinerář ještě společně doladíme 🙂
Kdo byste se chtěli přidat, tak mi dejte vědět, ideálně do půlky června,ať se v pohodě stihneme sejít a doladit itinerář :).
Díky a zatim zdarec Mirek
email: mi************@****am.cz
tel: +420 777 888 310
Vzhledem k proběhlým debatám a ohlasu se termín přesouvá na září :)… Mirek
Zdarec, nezní to špatně! Napiš ještě prosím kolik lidí asi jede a jak je to s vámi věkově:)
Jožka