Spolucestování Evropa

Končím v práci a plánuju rok 2018

Ondra

Zbudoval jsem si zázemí jaké jsem chtěl a po letech dřiny se letos před létem chystám skončit v práci a opět cestovat. Hledám pohodového parťáka/parťačku/skupinu sympatických lidí co mají v plánu si letos zaletět či zajet třeba jen na 2 noci někam za poznáním jiného kraje a nebo klidně na pár týdnů do vzdálenějších civilizovaných destinací. Nějaké krajiny už mám domluvené s přáteli, ale v kalendáři je pořád dostatek místa. Ideálně kdybys měl/měla už svůj plán a já se přidal.
Napiš mi na „On****************@*****um.cz“ a domluvíme se. Ondra (31let, Ostravsko)

Zkušenosti čtenářů

Ahoj, zrovna jsem dávala do rubriky Spolucestování kamkoliv podobný inzerát, jako máš ty…Zdraví Zdenka

Čas letí… Hledám zajištěného člověka s nezávislým povoláním či aktivního, zdravého mladodůchodce, který si sny nesní jen pod peřinou za pecí, ale má dost odvahy se rozhodnout k činu. Já, singl VŠ 50+ , s předchozími zkušenostmi života v zámoří, si hodlám zařídit bydlení, případně i podnikání někde u moře v teple a žít alespoň část roku v příznivějším, zdravějším klimatu. Jsi-li přiměřeného věku (50 a více) a chceš se přidat, ozvi se: 603 556 346, zu********@***il.com

Karel

Ještě pořád hledáš???

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: