Ahoj nechce se nějáká fajn holčina či dvě zůčastnit výletu do Rumunských hor? Jedu s přítelem a jeho 7 kamarádů a ráda bych sebou nějákou kamarádku, nebo holky 🙂 Bohužel v mém okolí neni nikdo kdo by vydržel 9 dní ve stanu. Máme detailní plán cesty, který ráda zašlu na email. Termín je 20 – 31. července a jede se vlakem. Je mi 24 let a věkový průměr kluků je 29 let. Budu se těšít. PS: obtížnost (nízka až střední, vzhledem k tomu že jedu i já :-)) Jedná se o pohoří Paring. Tereza
Ahoj, taky bych se moc ráda přidala, prosím o bližší info 🙂
Ahooj,prosím ozvi se mi.Mám velky zajem,Rumunsko miluju,je mi osmnáct.
Ela
Ahoj,
tak tohle zní hodně zajímavě! Pokud bys byla tak hodná, prosím hoď mi více info na e-mail. Je mi 18 a jsem z Ostravy, ještě moc nevím, jak mi vyjde brigáda čili netuším, jak přesně to budu mít s penězi, ale Rumunsko mě hodně láká… a kdyby vyšlo! No panečku :).
Měj se a směj se 🙂
Kača
Ahoj,
tak tohle zní hodně zajímavě! Pokud bys byla tak hodná, prosím hoď mi více info na e-mail. Je mi 18 a jsem z Ostravy, ještě moc nevím, jak mi vyjde brigáda čili netuším, jak přesně to budu mít s penězi, ale Rumunsko mě hodně láká… a kdyby vyšlo! No panečku :).
Měj se a směj se 🙂
Kača
ahoj :-)zájem by byl, taky neznám nikoho,kdo by vydržel pod stanem 🙂 kdybys byla ochotná poslat mi nějaké bližší info na mail,bylo by to super 🙂