Caute vsetci. Hladam parta-ka/-cku/-kov na skoro akekolvek cestovanie (turistika, stopom, bicykel, roadtrip…). Podmienka je len termin a kedze to nie je na vela dni idealna by bola asi len Europa nech sa to cenovo aj casovo vyplati. Tak sa nebojte napisat cim skor (potom budem prec a asi to uz nebudem mat cas riesit), som otvoreny vsetkym navrhom okrem par variant ktore uz mam na tieto prazdniny naplanovane v inom termine.
Ahoj,
v tom to termínu mám také volno, naposledy jsem byla Albánie, Makedonie, Černá hora, Srbsko, Ukrajina, Tatry, Rakouské Alpy turisticky a za týden jedu na Slovinsko, tak bych jela klidně někam jinam, ale nebráním se ničemu. Jsem pro turistiku – chůze:) Auto bohužel nemám, řidičák ano. Stopem se mi upřímně jako hlavní linka nechce, to radši někam vlakem a pak třeba jen kousek stopem. Pokud by jsi měl zájem, tak napiš. Teď končím magistra a na doktoranda a do práce nastupuji až v druhé půlce srpna… tak bych si ráda něco ještě užila:)
Monika (24 let) Praha
Vyzera to tak Monika ze uz pojdem na Monte Rosu. Tak ti prajem aspon pekne prazdniny. Keby mi to nevyslo tak sa isto ozvem 😉