Ahoj,
zdravim vsechny pohodare! 🙂
Jiz nejakou dobu uvazuju o „uteku“ z te sede a ubijejici reality vsednich dnu, z toho deprimujiciho stereotypu, kteryho je clovek otrokem, vsak to mnozi z vas jiste znate 🙁 …nejak se mi nedari nabrat druhy dech po zivotnich „zmenach“, ktere se mi pred par lety prihodily, stale prichazeji nova zklamani a neuspechy, ktere mi nejak ten start tak trochu komplikuji. Dokonce ani situace okolo vlastnich deti mi neprinasi tolik ocekavane alespon drobne zadostiucineni, ackoliv to stoji nemale usili a odrikani…..vim ze to vypada, ze jsem nejaky trotl a chronicky stezovatel, ale myslim si, ze opak je pravdou a prave toto rozhodnuti odcestovat kamkoliv na cca 1 mesic jen tak s batuzkem a s pohodovymi lidmi toho je dukazem, ze se jen tak nevzdavam….proste mi dochazeji sily a tento zpusob jsem jeste nezkusil, ackoliv po nem touzim jiz od studentskych let 🙂
Moje predstava je nekdy na podzim (zari – listopad 2012) vyrazit kamkoliv a mesic se nizkorozpoctove toulat. Nemam sice cestovatelske zkusenosti tohoto typu, ale jsem si jistej, ze nezklamu.
Kdyby tedy nekdo planoval podobny „utek“ v tomto obdobi, rad by se jeden 38-lety, pohodovy, klidny a bezproblemovy ajtak pridal… 🙂
Moc diky za pripadne odpovedi
mejte se :o)
ahoj. Ráda bych v září vyrazila tak na dva měsíce do Střední, příp.Jižní Ameriky. S baťohem, jen tak, trochu se potápět, chodit po horách. Low budget. Petra 35
ahoj. Ráda bych v září vyrazila tak na dva měsíce do Střední, příp.Jižní Ameriky. S baťohem, jen tak, trochu se potápět, chodit po horách. Low budget. Petra 35
Ahoj.
Jestli chceš, pojeď s námi / říjen-listopad/ na 4 týdny do Nepálu.
cestovatel
co tam máte v plánu a jaký rozpočet?
Plán : pohodový pobyt s poznáváním památek, kultury, života a kratší trek.
Rozpočet : letenka + co kdo utratí/ včetně letenky je to tak 30 tis. Kč, i víc/
Ahoj, mozna bych neco mel. Jezdim pravidelne na Novy Zeland. tento rok je to opet v listopadu na 3 tydny. Pokud chces, tak napis. petr