Chtěl bych vypadnout kamkoliv do Asie. Odlet kolem 15.12.2013 a návrat nejpozději 10.1.2014. Na cestách nespěchám, kde je pohoda klidně zůstanu déle, zkrátka jak to plyne. Máte-li to někdo stejně, dejte vědět. Čekám na nějaký impuls. Martin
Ráda bych jela za sluníčkem na 2 měsíce a vrátila se až někdy v březnu.Chtěla bych v Borneu vidět gorili a navštívit školku orangutanů.Jinak vidět co nejvíc,ale v pohodě.Jsem pohodářka.Je mi 57 let.Není moc času tak se ozvi.Eva
Ráda bych jela za sluníčkem na 2 měsíce a vrátila se až někdy v březnu.Chtěla bych v Borneu vidět gorili a navštívit školku orangutanů.Jinak vidět co nejvíc,ale v pohodě.Jsem pohodářka.Je mi 57 let.Není moc času tak se ozvi.Eva
Ráda bych jela za sluníčkem na 2 měsíce a vrátila se až někdy v březnu2014.Chtěla bych v Borneu vidět gorili a navštívit školku orangutanů.Jinak vidět co nejvíc,ale v pohodě.Jsem pohodářka,ale moje bariera je řeč.Je mi 57 let.Není moc času tak se ozvi.Eva
Ahoj,
pokud pocitate s odletem kolem 20.12. a videli jste letenku za zajimavou cenu, tak bych se rada pridala. Asie-ma nejoblibenejsi zeme
dejte vedet na sa*******@****am.cz
Ahoj,
ja jsem dnes priletela do Vietnamu a budu ted v okoli Hanoje,pokud se chce nekdo pridat..pokracuju dolu smer jih :]
Ahoj, jestli je to aktualni, tak planuju pres vanoce do ledna nekam Thajsko, Vietnam, Malajsie. Odlet muzu az pozdeji po 20. Kamarad mi nasel fajn let 26. do BKK a zpet 6. z Kuala Lumpur