Spolucestování Asie/ Australie

Kamkoliv do Asie 15.12.2013 – 10.1.2014

Martin

Chtěl bych vypadnout kamkoliv do Asie. Odlet kolem 15.12.2013 a návrat nejpozději 10.1.2014. Na cestách nespěchám, kde je pohoda klidně zůstanu déle, zkrátka jak to plyne. Máte-li to někdo stejně, dejte vědět. Čekám na nějaký impuls. Martin

Zkušenosti čtenářů

Pavel

Ahoj, jestli je to aktualni, tak planuju pres vanoce do ledna nekam Thajsko, Vietnam, Malajsie. Odlet muzu az pozdeji po 20. Kamarad mi nasel fajn let 26. do BKK a zpet 6. z Kuala Lumpur

Eva

Ráda bych jela za sluníčkem na 2 měsíce a vrátila se až někdy v březnu.Chtěla bych v Borneu vidět gorili a navštívit školku orangutanů.Jinak vidět co nejvíc,ale v pohodě.Jsem pohodářka.Je mi 57 let.Není moc času tak se ozvi.Eva

Eva

Ráda bych jela za sluníčkem na 2 měsíce a vrátila se až někdy v březnu.Chtěla bych v Borneu vidět gorili a navštívit školku orangutanů.Jinak vidět co nejvíc,ale v pohodě.Jsem pohodářka.Je mi 57 let.Není moc času tak se ozvi.Eva

Eva

Ráda bych jela za sluníčkem na 2 měsíce a vrátila se až někdy v březnu2014.Chtěla bych v Borneu vidět gorili a navštívit školku orangutanů.Jinak vidět co nejvíc,ale v pohodě.Jsem pohodářka,ale moje bariera je řeč.Je mi 57 let.Není moc času tak se ozvi.Eva

sarka vackova

Ahoj,
pokud pocitate s odletem kolem 20.12. a videli jste letenku za zajimavou cenu, tak bych se rada pridala. Asie-ma nejoblibenejsi zeme
dejte vedet na sa*******@****am.cz

Klara

Ahoj,
ja jsem dnes priletela do Vietnamu a budu ted v okoli Hanoje,pokud se chce nekdo pridat..pokracuju dolu smer jih :]

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: