Spolucestování kamkoliv

Kamkoliv (cca 21/12 – 2/1/2013)

Daniel

Ahoj, rad bych tradicne utekl pred vanocni komerci nekam na jih (treba Jordansko, Maroko, Jemen, Oman, Kambodza, apod.)
Hledam partacku/partaky +-40.
Dan

Zkušenosti čtenářů

Tak to vypada na potulku po Jordansku, kdo se prida ?

renata

Už jsi někoho našel? já můžu vyrazit v podstatě hned. tak se ozvi na mail, pokud hledáš ještě někoho k sobě. pa r.

Hynek

Ahoj Dane, všechny uvedené země už jsem navštívil, ale klidně rád zopakuji, stále je co objevovat… Nebo kamkoli jinam, hlavně na Vánoce a konec roku někam zmizet… Pokud ještě někoho sháníš, tak se mi prosím ozvi na mail. Díky

Hynek:

Ahoj všem, napíšu na email, už mám letenku 🙂 20/12 – 31/12 (ještě jsou volné cca kolem 11t.)

Do této oblasti se též vždy rád vracím, chci dát pouštní hrady na severovýchodě, Gerasu, Petru, a pár podobných míst v okolí, pokud nebude ok počasí tak se možná i ohřát v Aquabě).

P.S. hodlám vzít auto rovnou v Ammanu na letišti, takže 2 – 4 lidi by byl ideál…

Martin
Hynek:

Ahoj jel bych pres vanoce a novy rok nekde do zajimave destinace – Mauricius, Stredni Amerika apod. jak jste na tom ? Pisnete.. nekdo pohodovy cestovatel/ka.

Martin

Ivana Radvanovská

Ahoj ja mam trocha jiny termin ,je to protoze jsem tu par let vubec nebyla a tak bych moc rada zustala na vanoce doma ,zila jsem 9 let v anglii a tak anglictina (pokud to treba trocha necemu pomuze)neni vubec zadny problem ..
Hrozne rada bych nekam za exotikou Filpíny ,Mexiko ..ja nevim proste plaže,slunce,exotika ,tepličko..
Tak pokud by to někoho zaujalo písněme si na meil(iv**************@*****il.com)..Myslim si ze i vice lidi dohromady by bylo urcitě fajn ,mohly by jsme pak treba bukovat bungalovy ,coz by nas mohlo stat i min penez,a mohlo by byt vic srandy .)
Budu se těšit .))

Ivák

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: