Ahoj,
na příští rok plánujeme cestu do Kamerunu a Středoafrické republiky. Jsme pár a hledáme spolucestující, kteří by se k nám přidali.Zkušenosti s cestováním po Africe máme, trochu i francouzsky se domluvíme. Rona
Hm, to zni dobre, uz dlouho plánuju jak se jednou vypravím do rovnikovy Afriky a zacatek roku 2013 je pro mne dobrej termin, protože hodlám na konci roku seknout se svoji současnou praci. Na jak dlouho a kdy to plánujete?
ahoj,
příští rok chystám cestu po Kamerunu a Střed.republice, rád se setkám k případné domluvě. Bližší info prosím pošli na můj mail.
Děkuji, Aleš
Ahoj,
pokud jeste hledate, napiste me majlika…
Diky, Martin
Ahoj,
jeste hledate ? Rad bych se pridal.
Diky, Pepa
Ahoj, plánuji fotografickou cestu Kamerunem až do NP Dzanga-Sangha v CAR, pokud by se chtěl nějaký fotograf přidat…
Ahoj,
a kdy a na jak dlouho Kamerun plánuješ?
Ahoj,
akce na podzim v roce 2013, v případě zájmu pište prosím na mail, sdělím více, zatím se to chystá…
Martin
Rad se k vam přidám budete-li chtit.V Africe jsem par mesicu stravil,rad bych se tam podival zase. Diky za info
Ahojky,
moc se mi váš nápad na výlet líbí, chtěla jsem něco takového podniknout ale bohužel jsem teď sama a nemám moc s cestováním tak daleko zkušenosti… A moc ráda bych se k vám přidala, jestli by to bylo možné. Když tak mi prosím pošli na e-mail bližší info nebo jak si to vůbec představujete.
děkuji
Lucka