Spolucestování Asie/ Australie

Kambodža, Vietnam – Vánoce 2013

Milan

Zdravím všechny,

chtěl bych letos cestovat do Vietnamu, eventuelně se podívat i do Kambodže letos o Vánocích, cca 10/12 až 10/1 (3-4 týdny). Máte někdo nějaké doporučení za zajímavý itinerář nebo chtěl bych se někdo přidat?

Díky za odpovědi a tipy, Milan (26, Brno)

Zkušenosti čtenářů

Dan

Ahoj, no já plánuju jet někam právě cca v tomhle termínu, původně sem chtěl na srilanku ale vietnam je taky krásná země. Doporučení ani zkušenosti nemam ale možná bych jel

Milan
Dan:

Dane a odkud jsi? Já se pořád rozhoduji a hledám nějakou akci na letenky. Pokud by si byl z Brna, mohli by jsme se potkat…

Petra

Ahoj,
taky s přítelem plánujeme vánoční Vietnam. Ale odlet nejdříve 22.12., přílet do 11.1. Nejvíc se mi na vyhledání levných letenek osvědčil skyscanner. Zajímavé jsou lety přes Peking (do 72hod ani nepotřebujeme víza). Chtěli bychm zůstat spíš v severní části a dát třeba ještě Laos, ale zatím je to všechno v přípravách.
Proč jsi od Srí Lanky upustil?

Michal
Petra:

Ahoj, my letíme 16.ledna, pobudeme pár dnů na severu a pak přelet na jih na ostrovy, asi Phu Quock

Zdenda Dubsky
Michal:

Ahoj čtu že jedeš do Vietnamu na Phu-quock mi tam s kamaradem taky letíme 18,01,2014.Jedeš sám?? Díky za odpověd

simona

ahoj, odlétáme 23.12. do Hanoje pak bychom rádi Vietnam trochu procestovali. jestli někdo plánuje též tuto cestu můžeme se někde potkat.

Martin
simona:

Ahoj
Já dorazím do Hanoje 27.12. ráno. Pojedu sám, takže bych se s vámi klidně někde potkal a můžeme něco podniknout společně. V plánu mám vyrazit prvně na 2 dny do Sapy, potom dva dny Halong a potom vlakem k jihu.

Lenka

Ahoj,
letíme 18.12. do Saigonu, pak návrat z Bangkoku 12.1. Prvních pár dnů Vietnam, dál přes Kambodžu a Laos do Thajska, přesnější plán zatím nemáme.
Pokud bude mít někdo zájem, můžeme se potkat v nějaké fázi cesty.
Pár, 33 let, jižní Morava

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: